This website uses cookies to enhance your experience.

Monica Heldal - The One In The Sun (2LP Vinyl)

To år etter det kritikerroste og prisvinnende debutalbumet Boy From The North er Monica Heldal klar med oppfølgeren. The One In The Sun slippes fredag 8. april, og første smakebit – singelen Jimmy Got Home – er ute fredag 29. januar. Etter en debut som fikk anmeldere til å trille fram en
This product cannot be ordered at the moment.
Description
To år etter det kritikerroste og prisvinnende debutalbumet Boy From The North er Monica Heldal klar med oppfølgeren. The One In The Sun slippes fredag 8. april, og første smakebit – singelen Jimmy Got Home – er ute fredag 29. januar.

Etter en debut som fikk anmeldere til å trille fram en femmer-yatzy, og bruke lovord som «klassiker», «sjangersprengende» og «tidløs» om hennes selvkomponerte musikk, trollbindende vokal og utsøkte gitarspill, er forventningene høye.

Ikke bare hos kritikerne, men også blant publikum, som strømmet til festivaler og konserter hvor Monica opptrådte i ulike formater; alene med gitar, som duo eller med fullt band. Alt til fantastisk god mottagelse. Hun turnerte ikke bare Norge på langs og tvers, men tok også med seg gitaren på tur i Europa og USA.

Som på debuten inneholder The One In The Sun musikk som forener flere sjangere, slik at elementer av folk, rock, pop, country, og til og med prog, bindes sammen av Monicas særpregede stemme og gitarspill. Musikkelskere kan glede seg, både til albumet og til å se Monica på konsertscenen igjen. For de aller ivrigste konsertgjengerne blir det mulig å se Monica live allerede nå i januar og februar når hun er support for den amerikanske artisten Israel Nash på et titalls konserter i Sverige. I tillegg legger hun ut på en turnè rett etter albumslipp!

Tracklist
01. Siren
02. Coulda Been Sound
03. Jimmy Got Home
04. The One In The Sun -Tinka
05. For Saviours
06. Warrior Child
07. Broken
08. The Riverbank
09. Lovers & Life & The Stars
10. Ravensdale
11. Actual Farewell
Specifications
Item No. 5054196901813
Utgitt 2016
Format LP
Sjanger Rock
Antall disker 2
Se alt av Monica Heldal
    Loading
    Loading