This website uses cookies to enhance your experience.

Motorpsycho - Child Of The Future (Vinyl)

Motorpsycho feirer 20 år som band med, nær sagt selvfølgelig, en vinyl-utgivelse. Dette er flunkende nytt materiale innspilt av legendariske Steve Albini i hans Electrical Audio Studios i Chicago. Dette studioet er en av grunnene til at plata kun er en vinyl-utgivelse, en slik type innspilling låter
Price
kr 299,00 - kr 35,88 kr 263,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Motorpsycho feirer 20 år som band med, nær sagt selvfølgelig, en vinyl-utgivelse. Dette er flunkende nytt materiale innspilt av legendariske Steve Albini i hans Electrical Audio Studios i Chicago.


Dette studioet er en av grunnene til at plata kun er en vinyl-utgivelse, en slik type innspilling låter kort fortalt "best" i det formatet mange mener er det optimale for avspilling av musikk. Plata oser av deilig, klassisk 70-talls-rock med tunge riff, traktorbass og et særdeles inspirert gitararbeid.


 


Coveret er, som vanlig, laget av Kim Hiorthøy. Denne gangen en påkostet perle med die-cut, trykk på innsiden, innerpose i farger og en 60 x 60 poster med trykk på begge sider. Og den kommer som 180 grams klar vinyl. En vinyl- og Motorpsycho-elskers våte drøm.


 


Obs! Albumet slippes kun på vinyl.


 Sporliste
01. The Ozzylot (Hidden In A Girl)
02. Riding The Tiger
03. Whole Lotta Diana
04. Cornucopia (...Or Satan, Uh... Something)
05. Mr. Victim
06. The Waiting Game
07. Child Of The Future

Specifications
Item No. RLP2088
Utgitt 2009
Format Vinyl
Sjanger Rock
Se alt av Motorpsycho
    Loading
    Loading