This website uses cookies to enhance your experience.

Motorpsycho - Here Be Monsters (Vinyl)

Motorpsycho har aldri vært kjente for å hvile på de berømte laurbærene, ei heller nå. Etter et fantastisk år med sitt mest ambisiøse verk og plateprosjekt ("En Konsert For Folk Flest"), den første samle-platen i løpet av 25 år, bok, omfattende utstilling og Demon Box konserter er de allerede tilbake
Price
kr 249,00 - kr 29,88 kr 219,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Motorpsycho har aldri vært kjente for å hvile på de berømte laurbærene, ei heller nå.


Etter et fantastisk år med sitt mest ambisiøse verk og plateprosjekt ("En Konsert For Folk Flest"), den første samle-platen i løpet av 25 år, bok, omfattende utstilling og Demon Box konserter er de allerede tilbake med en helt ny studio-plate, "Here Be Monsters". Som tittelen antyder er dette et aldri så lite dypdykk ned i livets mørke sider, særlig hva tekstene angår. Musikalsk sett har de filmatiske kvalitetene i Motorpsychodelia-universet neppe blitt grundigere utforsket på plate enn nettopp her, og det sier vel sitt.


 


Samtidig er det kanskje den platen som i størst grad vil tilfredsstille hi-fi folket, dette er hodetelefon-musikk laget for å kile de soniske nervesentrene. "Here Be Monsters" er løselig bygget på bestillingsverket til Teknisk Museum som kun ble fremført én gang i november 2014, forøvrig en helt fantastisk konsert. I tillegg til fem original-låter som spenner fra det korte pianostykket Sleepwalking til den mildt sagt episke 17-minutter avslutningen, Big Black Dog, får vi også en tolkning av Terry Calliers låt Spin, Spin, Spin, men her basert på HP Lovecrafts versjon.


 


Sporliste
01. Sleepwalking
02. Lacuna/Sunrise
03. Running With Scissors
04. I. M. S.
05. Spin, Spin, Spin
06. Sleepwalking
07. Big Black Dog

Specifications
Item No. RLP3179
Utgitt 12.02.2016
Format Vinyl + CD
Sjanger Rock
Se alt av Motorpsycho
    Loading
    Loading