This website uses cookies to enhance your experience.

Oslo Ess - Verden På Nakken, Venner I Ryggen (Vinyl)

Halvannet år etter den kritikerroste, Spellemann-nominerte debuten Uleste Bøker Og Utgåtte Sko følger Oslo Ess opp med sitt andre studioalbum. De uimotståelig fengende singlene "Caroline" og "Bislett Stadion" var de første smakebitene fra Verden På Nakken, Venner I Ryggen, et album hvor bandet viser
Price
kr 249,00 - kr 29,88 kr 219,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Halvannet år etter den kritikerroste, Spellemann-nominerte debuten Uleste Bøker Og Utgåtte Sko følger Oslo Ess opp med sitt andre studioalbum.

De uimotståelig fengende singlene "Caroline" og "Bislett Stadion" var de første smakebitene fra Verden På Nakken, Venner I Ryggen, et album hvor bandet viser større bredde, men samtidig fortsetter å kverne ut sin gjenkjennelige, livsbejaende, energiske asfaltpunk.

Tempo og trøkk er sentrale stikkord, enten Oslo Ess leker seg med ska på Onkl P-samarbeidet "Fritt fram" eller episk stadionrock på nevnte "Caroline". Eller for den saks skyld når de lar den avsluttende, intense punkhymnen "Over stokk og stein" innledes av lystig country-allsang. Samtidig er punkpoesien like allsangvennlig og melodiene like medrivende også når turtallet en sjelden gang går ned - nærmere bestemt på det nydelige pustehullet "Ut av det blå" ("får du verden på nakken i kveld / husk at du har meg i ryggen likevel / jeg blir her til du har fått glimtet i øya igjen").

Tracklist
01. Kakkerlakkene
02. God Morgen
03. Bislett Stadion
04. Fritt Fram
05. Caroline
06. Ut Av Det Blå
07. r Du Som Jag
08. Gaselle I Tigerstaden
09. Tøffe Gutter
10. Over Stokk Og Stein
Specifications
Item No. INDIE073LP
Utgitt 2012
Format LP
Sjanger Rock
Se alt av Oslo Ess
    Loading
    Loading