This website uses cookies to enhance your experience.

Paal Flaata - Come Tomorrow - Songs Of Townes Van Zandt (Vinyl)

Item No. 138287
Paal Flaata tolker mesteren: Come Tomorrow: Songs of Townes van Zandt. Det er på ingen måte et ukjent fenomen at det først er når den siste brikka legges i et puslespill, at helheten åpenbarer seg, og nå er Paal Flaatas triologi ferdigstilt. Det nye, tredje albumet: Come Tomorrow: Songs of Townes
Price
kr 249,00 - kr 30,00 kr 219,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Paal Flaata tolker mesteren: Come Tomorrow: Songs of Townes van Zandt. Det er på ingen måte et ukjent fenomen at det først er når den siste brikka legges i et puslespill, at helheten åpenbarer seg, og nå er Paal Flaatas triologi ferdigstilt.


Det nye, tredje albumet: Come Tomorrow: Songs of Townes van Zandt, blir stående ved siden av ”Wait by the Fire: Songs of Chip Taylor” (2012) og Bless us all: Songs of Mickey Newbury (2014) som den uunngåelige, kompletterende utgivelsen. Townes van Zandt sine sanger har alltid betydd noe ekstra for Paal, og han la det nødvendige grunnlaget før han ga seg i kast med å velge de ti sangene som utgjør albumet. Utvalget av Townes-sanger som er å høre på Come Tomorrow er hentet fra perioden 1968 – 78 og vitner om dyp Townes-forståelse og forskning. Fremført i arrangementer som med absolutte fingertuppfølelse ivaretar sangenes poetiske og melodiøse kraft. Fra valthornet i åpningen av «Flying Shoes», fremført av Rune Brodahl, til Lise Voldsdals strykere på avslutningen, «Snow don´t fall», er dette tolkninger som føyer seg både elegant og egenartet inn i den betydelige Van Zandt-komposisjons-kanonen. Tittelkuttet ”Come Tomorrow” fremføres som duett mellom Paal og hans datter Maria Flaata. Come tomorrow: Songs of Townes van Zandt er spilt inn i Amper Tone Studio og er produsert av Gøran Grini og Paal Flaata. Albumet er Flaatas syvende soloalbum.


 Sporliste
01. Flyin’ shoes
02. Our mother the mountain
03. Tower song
04. Rake
05. Kathleen
06. Come tomorrow
07. Quicksilver daydreams of Maria
08. Where I lead me
09. Velvet voices
10. Snow don’t fall

Specifications
Item No. BMLP6532
Utgitt 23.09.2016
Format Vinyl
Sjanger Rock
    Loading
    Loading