This website uses cookies to enhance your experience.

Posterboys - Foods (Vinyl)

Den første gitaren man fikk som storøyd trettenåring, eller det flunkende nye trommesettet som foreldrene dine satte opp i kjellerstua til naboenes store frustrasjon – det er noe spesielt med de minnene der. Eller hva med den gleden man fikk da man slo den første akkorden på øvingslokalet, med
Price
kr 249,00 - kr 29,88 kr 219,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den første gitaren man fikk som storøyd trettenåring, eller det flunkende nye trommesettet som foreldrene dine satte opp i kjellerstua til naboenes store frustrasjon – det er noe spesielt med de minnene der. Eller hva med den gleden man fikk da man slo den første akkorden på øvingslokalet, med forsterkeren stilt så høyt man aldri hadde hatt turt før. Posterboys har aldri gitt slipp på den gleden av å spille i band de hadde på de første øvingene, og deres nye album handler om å ta vare på følelsen de hadde da de startet opp på ungdomsskolen way back when. «Foods» kanaliserer all den musikken Anders, Trygve, Stian og Emil har vokst opp med, og resultatet er uimotståelig.

Posterboys’ catchy powerpop er umiddelbart fengende, og er spilt inn på to hytter i henholdsvis Norge og Sverige. Ofte på natta, og ofte med takes som kanskje ikke var helt perfekte, men som fanget den ujålete band-energien de til enhver tid jakter på. Og man kan godt si at de har perfeksjonert den på denne plata. Refrengene nærmest roper etter å bli sunget med til, og ukompliserte gitarriff gjør dette til en fest fra start til slutt.

Inspirasjonen er åpenbart hentet fra både 80- og 90-tallet, tiden da slacker- og college-rocken ledet an i den amerikanske undergrunnen. Men dette er 2019, og Posterboys lener seg ikke på andres bragder. «Foods» står støtt på sine egne refrenger, og andrealbumet til Posterboys bekrefter på lang vei at dette er et band vi kommer til å høre om, og danse til, i mange år fremover.

Det er bare å by opp.

Christer Engen (Turboneger) spiller perkusjon på alle låtene på «Foods».

Tracklist
01. Waste Of Time
02. Some Things Never Get Old
03. Waiting For You
04. The Last Time
05. No One Else Will Ever Understand
06. Nothing Stays the Same
07. So Good, So Fine
08. Todays The Day
09. Back Of Your Mind
10. No
Specifications
Item No. VEST106
Utgitt 14.02.2020
Format LP
Sjanger Rock
    Loading
    Loading