This website uses cookies to enhance your experience.

Stein Torleif Bjella - Vonde Visu (Vinyl)

Item No. 150612
Solodebuten Heidersmenn (2009) høstet både kritikerros og et par Spellemann-nominasjoner, og Tolv Volt-vokalisten fra øvre Ål i Hallingdal fikk raskt merkelappen "tause menns talsmann". På oppfølgeren fortsetter Bjella å pirke i eget liv og i det han observerer rundt seg, det være seg "innegubber"
Price
kr 299,00 - kr 100,00 kr 199,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Solodebuten Heidersmenn (2009) høstet både kritikerros og et par Spellemann-nominasjoner, og Tolv Volt-vokalisten fra øvre Ål i Hallingdal fikk raskt merkelappen "tause menns talsmann".

På oppfølgeren fortsetter Bjella å pirke i eget liv og i det han observerer rundt seg, det være seg "innegubber" bak gardinene eller gnagende "jordsjuke". Med den flotte singlen "Romantikken gjer meg sjuk", om en fyr som er flinkest med kjærligheten når den er på avstand, har han endog skrevet sitt store kjærlighetsepos - riktignok med jordnær, lett gjenkjennelig smak av bygde-Norge. Den Bjella som vi møter på Vonde Visu har nemlig ikke blitt noe lystigere siden suksessen med Heidersmenn, om noe er han faktisk enda litt mer melankolsk. Resultatet er en på alle måter verdig oppfølger, med elleve tristvakre countryrockviser av bemerkelsesverdig kaliber.

Også denne gang har Kjartan Kristiansen fra DumDum Boys produsert og bidratt med gitarspill. Spiller gitar gjør også Geir Sundstøl, i tillegg til at fiolinist Mari Persen er med på flere av sporene.

Produktspesifikasjoner:
01. Innegubbe
02. Søt harmoni
03. Tvangsgutan Kompani
04. På pallen
05. Romantikken gjer meg sjuk
06. Satan i unge år
07. Tre viku
08. Liten ball
09. Solguten
10. Moromann
11. Jordsjuk
Specifications
Item No. RAMLP45
Utgitt 2011
Format LP
Sjanger Rock
    Loading
    Loading