This website uses cookies to enhance your experience.

The Dogs - Crossmaker - Gold Edition (Vinyl)

Nytt år og nok et glimrende album på trappene! The Dogs klipper båndet for musikkåret 2020 med Crossmaker, som er ute overalt mandag 6. januar. Med andre ord er alt som det skal være. 2019, derimot, ble et tungt år for The Dogs. Fysisk. Etter å ha lansert tidenes tyngste merchandise, egenproduserte
Price
kr 249,00 - kr 29,88 kr 219,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Nytt år og nok et glimrende album på trappene! The Dogs klipper båndet for musikkåret 2020 med Crossmaker, som er ute overalt mandag 6. januar.

Med andre ord er alt som det skal være. 2019, derimot, ble et tungt år for The Dogs. Fysisk. Etter å ha lansert tidenes tyngste merchandise, egenproduserte kumlokk, ble det et år preget av bæring og vonde rygger. Såpass mange kumlokk solgte de at de i 2019 var nest største private oppkjøper av kumlokk fra Ulefos Jernværk. Selv Tromsø kommune kjøpte færre lokk enn Oslobandet.

I en tid der inntektsgrunnlagene for band blir stadig tøffere var det altså et 362 år gammel jernverk som skulle sørge for at det også denne gangen var penger nok på bok til å gå i studio. For, jada, det er all grunn for norske musikkelskere til å glede seg over at landets mest hardtarbeidende rockeband også i 2020 slipper et nytt album på årets første mandag!

Crossmaker er The Dogs sitt åttende studioalbum, og det fjerde de slipper på Drabant Music, med hele ti nye låter – alle av dem sluppet som singler i forkant av albumutgivelsen.

Tracklist
01. Waiting For The Future To Come
02. The Moment Of Truth
03. Love Says Nothing
04. Try Harder
05. I Never Wanted Us
06. Toy Guns In A Butchery
07. Without A Warning
08. The Octopus Embrace Of Drugs
09. I Don't Need Me
10. Make It Hurt Until We Forget
Specifications
Item No. DM112LP
Utgitt 2020
Format LP
Sjanger Rock
Se alt av The Dogs
    Loading
    Loading