This website uses cookies to enhance your experience.

Thomas Dybdahl - All These Things (Vinyl)

Thomas Dybdahls kommende album, All These Things, er skrevet og spilt inn i Los Angeles i siste halvdel av 2017. Produsert av Larry Klein. Samme mann som produserte storsuksessen «What´s Left Is Forever» Larry Klein liker å jobbe tett på musikken og artisten, og utvelgelsen av musikere til albumet
Price
kr 299,00 - kr 35,88 kr 263,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Thomas Dybdahls kommende album, All These Things, er skrevet og spilt inn i Los Angeles i siste halvdel av 2017. Produsert av Larry Klein. Samme mann som produserte storsuksessen «What´s Left Is Forever»


Larry Klein liker å jobbe tett på musikken og artisten, og utvelgelsen av musikere til albumet har vært en møysommelig prosess. I Larry Kleins verden gjelder det å finne de rette musikerne for hver sangs personlighet. De rette musikerne for sangene til All These Things viser seg å være levende legender, disse heltene som kommer til studio når Paul Simon trenger en gitarist eller Leonard Cohen trenger en trommis. Det er ikke alle forunt å kunne gå i studio med musikere som Dean Parks, James Gadson, Patrick Warren Brian MacLeod og David Berwald og kalle det å gå på jobb.I tillegg har Thomas fått med det nye stjerneskuddet på americana-himmelen, Lera Lynn, til å synge med seg på duetten "When I Go.""Jeg ble, som veldig mange andre, først oppmerksom på Lera som den enigmatiske og stemningsfulle barsangeren i serien True Detective. Etter dette måtte jeg bare sjekke ut musikken hennes og ble fort fan." Lera har også vært med å skrive teskten til tittelkuttet "All These Things."


 Sporliste
01.     All These Things
02.     Can I Have It All
03.     Look What We've Done
04.     The Longest Night
05.     What You Came For
06.     When I Go
07.     Lifeline
08.     Rescue Me
09.     Stupid Heart

Specifications
Item No. 7090011904384
Utgitt 12.10.2018
Format LP
Sjanger Rock
    Loading
    Loading