This website uses cookies to enhance your experience.

Tommy Tokyo & De Bipolare - Blant Fiender og Venner (Vinyl)

I 2015 ga han ut ”Hev deg over det derre der”. Et konseptalbum om Norge, der han blant annet i duett med Siri Nilsen formidlet "Eventyret ute", en sang om Utøya. De kritikerroste visene han ble Spellemann-nominert for da, har helt klart tilført et behov for å spille med band og synge med utestemme
Price
kr 249,00 - kr 29,88 kr 219,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I 2015 ga han ut ”Hev deg over det derre der”. Et konseptalbum om Norge, der han blant annet i duett med Siri Nilsen formidlet "Eventyret ute", en sang om Utøya.


De kritikerroste visene han ble Spellemann-nominert for da, har helt klart tilført et behov for å spille med band og synge med utestemme igjen. Og denne gangen har han funnet tilbake til rocken og pop-poesiens hverdag.
 


Selv om han lover å starte et nytt liv i løpet av platen har Tommy Lorange Ottosen samlet gjengen som en gang het Starving For My Gravy. I og med at Tokyo gir ut sin andre plate med norske tekster, så var det på sin plass at bandet også fornorsket seg. De Bipolare består av Andrè Solli Helle (bass), Even Juliussen (gitar), Knut-Øyvind Olsen (Tangenter) og Fredrik Brarud (trommer).  Legenden Jørn Christensen har vært tekniker i Lydbroderiet, og Ulf Holand har  mikset og mastret de 13 sangene som har satt seg til bords. 
 


Tommy Tokyo roper en bønn fra hjertet, han er engasjert i å bevare det viktigste vi har. Kloden ligger maktesløs i kvikksand, mens vi borrer etter svart magi. Han har i løpet av årene som plateartist fått en miljøengasjert stemme som engasjerer, og han lover å kjempe for mektige mor med nebb og klør, til han dør.  Med musikk og tekster som redskap prøver Tokyo å utgjøre en forskjell til alles beste. Han har noe på hjertet. Og håpet om at i morgen kan det bli bedre tider, er der. Men mens vi danser av livsglede og overmot minner Tommy Tokyo oss på at vi balanserer på en knivsegg. Hele tiden. Og spørsmålet man bør stille seg når ministere, miljøsvin, og naboen nærmer seg, er om man virkelig er Blant fiender eller venner?


 


Sporliste
01. Annerledeslandet
02. Blant Fiender Og Venner
03. Dansende På Eggen Av En Kniv
04. Kvikksand
05. Svart Magi
06. Revolusjon
07. Mektige Mor
08. Bitte Lille Deg
09. Fossefall
10. Sjablong
11. Abrakadabra
12. King
13. Som Ny

Specifications
Item No. DM08LP
Utgitt 11.11.2016
Format Vinyl
Sjanger Rock
    Loading
    Loading