This website uses cookies to enhance your experience.

Valkyrien Allstars - Valkyrien Allstars / To Måner (2LP Vinyl)

Valkyrien Allstars & To Måner på dobbel vinyl Valkyrien Allstars la et solid grunnlag for sin platedebut høsten 2006 ved å komme til finalen i NRKs Kjempesjansen, samt å vinne Grappas Debutantpris. Etter det har det vært opp og fram for denne gjengen. Tuva Syvertsen, Erik Sollid og Ola Hilmen er tre
Price
kr 229,00 - kr 27,48 kr 201,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Valkyrien Allstars & To Måner på dobbel vinyl

Valkyrien Allstars la et solid grunnlag for sin platedebut høsten 2006 ved å komme til finalen i NRKs Kjempesjansen, samt å vinne Grappas Debutantpris. Etter det har det vært opp og fram for denne gjengen. Tuva Syvertsen, Erik Sollid og Ola Hilmen er tre forføreriske felespillere som trollbinder sitt publikum med en lekende og virtuos blanding av norsk og unorsk. De våger å samstemme det særegne med det svingende, det følsomme med det fyrige, det enkle med det ekstravagante. De våger å flytte grenser ved å trekke det tradisjonelle over i det eksperimentelle og lar urbane villskudd få blomstre på urnorsk rot. Denne oppløftende debuten er produsert av Aslak Dørum fra DumDum Boys.

To år etter suksessdebuten er Valkyrien Allstars tilbake. Tuva Livsdatter Syvertsen, Erik Sollid og Ola Hilmen har sammen med bandmedlemmene Martin Langlie og Magnus Larsen nå videreført sitt særpregede lydbilde og gått opp nye spor i både folkemusikalsk og eksperimentell retning.

Albumet To Måner er inspirert av norske forfattere som Olav H. Hauge, Halldis Moren Vesaas, Henrik Ibsen og André Bjerke, men har først og fremst gitt rom for slåttene og hardingfelas uante muligheter som stemningsskapende og pådrivende rytmefanger. Tekstlig sterke, men sangene rommer også denne gang mye av den energi og lekenhet som bandet etter hvert har fått som varemerke.

Tracklist
01. Kåfjell / It´s Your Thing
02. Å gjev du batt meg
03. Hvis jeg var deg
04. Knepphallingen
05. Fyll mitt beger på ny
06. Alli meir
07. Spelemannen
08. Eg vil ha deg
09. Trumpen hass Trond / Kolibri i motvind
10. Reven
11. Ko ska eg gjera
12. Ne´ve elva
13. Lyset
14. I dag såg eg
15. Hovstaden
16. Sommernattsdrøm
17. Tåre du tarv ikkje falla
18. Drømte vi om mer
19. Vært her før
20. Ikke gå
21. Borte!
22. Låtten som kom att frå Amerika
Specifications
Item No. HO7251
Utgitt 2009
Format Vinyl
Sjanger Rock
Se alt av Valkyrien Allstars
    Loading
    Loading