This website uses cookies to enhance your experience.

Death By Unga Bunga - You're An Animal (Vinyl + CD)

Death By Unga Bunga fra Moss er tilbake med den glimrende oppfølgeren til Spellemann-nominerte og kritikerroste The Kids Are Up To No Good fra 2012. Bandets tredje album har fått tittelen You're An Animal og består av elleve låter som kombinerer energien og det upolerte uttrykket fra førstealbumet
Price
kr 249,00 - kr 29,88 kr 219,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Death By Unga Bunga fra Moss er tilbake med den glimrende oppfølgeren til Spellemann-nominerte og kritikerroste The Kids Are Up To No Good fra 2012.

Bandets tredje album har fått tittelen You're An Animal og består av elleve låter som kombinerer energien og det upolerte uttrykket fra førstealbumet Juvenile Jungle (2010) med de gode låtene og det gjennomførte uttrykket fra andreskiva. You're An Animal ble produsert av Bjarne Stensli (Sivert Høyem, 120 Days) i hans Oslo Grammofon-studio.

Til tross for sin unge alder (medlemmene er 21-24 år) har bandet oppnådd mye, og en av Death By Unga Bungas styrker er at de appellerer like sterkt til retroentusiaster som til dem som er opptatt av mer moderne rock. Death By Unga Bunga er Sebastian Ulstad Olsen (vokal), Stian Gulbrandsen (gitar), Preben Sælid Andersen (orgel), Even Rolland Pettersen (bass) og Ole Steinar Nesset (trommer).

Tracklist
01. Stare At The Sun
02. Lesson Learned The Hard Way
03. How Far Can I Go
04. Nothing To Lose
05. Tambourine
06. Suspicion
07. Getaway
08. You're An Animal
09. I'm Not The One
10. Open Your Eyes
11. Abba
Specifications
Item No. JANSEN029
Utgitt 2013
Format LP + CD
Sjanger Rock
Se alt av Death By Unga Bunga
    Loading
    Loading