This website uses cookies to enhance your experience.

Hanne Kolstø - Forever Maybe (Vinyl)

Hanne Kolstø er en musikalsk trapeskunstner. Hun endrer seg, pulsere og lever i jakten på hva som er sant for henne selv, og hun gjør det mens hun balanserer høyt over manesjen. Musikken utstråler selvsikkerhet, men den underliggende uroen utgjør en konstant trussel mot lytterens komfort. Man kikker
Price
kr 179,00 - kr 21,48 kr 157,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Hanne Kolstø er en musikalsk trapeskunstner. Hun endrer seg, pulsere og lever i jakten på hva som er sant for henne selv, og hun gjør det mens hun balanserer høyt over manesjen.


Musikken utstråler selvsikkerhet, men den underliggende uroen utgjør en konstant trussel mot lytterens komfort. Man kikker opp og krysser fingrene.


 


Forever Maybe er Kolstøs fjerde plate på like mange år, og denne gang åpner hun flere sjangerdører enn noensinne. Men - vi får som alltid luftig vokal og høye svev under teltduken, og fremdeles høres det ut som noe som kommer rett ut av naturen. For det er jo der hun hører hjemme.


 


På Forever Maybe er det igjen Øyvind Røsrud Gundersen og Hanne Kolstø som er produsenter, men hun har også funnet tilbake til samarbeidspartneren hun hadde i de tidligere bandene Thelma & Clyde, Love:Fi og POST, nemlig musiker og produsent Morten Martens.


 Sporliste
01. Blanko
02. Synnecrosis
03. We Don´t See Ourselves
04. Nothing To Talk About
05. The Urge To Repeat
06. Forever Maybe
07. All Is Contagious
08. True Story
09. Rooftop
10. What Is This Meant To Mean

Specifications
Item No. JANSEN043
Utgitt 2014
Format Vinyl
Sjanger Rock
    Loading
    Loading