This website uses cookies to enhance your experience.

Lorde - Pure Heroine (Vinyl)

Den unge og meget fremadstormende newzealenderen Ella Yelich-O' Connor, best kjent under artistnavnet Lorde, ble med den digitale EPen The Love Club en av de artistene man hadde høyest forventninger til i 2013. Og etter at låtene "Tennis Court" og "Royals" traff eteren, eksploderte forhåndsomtalen
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den unge og meget fremadstormende newzealenderen Ella Yelich-O' Connor, best kjent under artistnavnet Lorde, ble med den digitale EPen The Love Club en av de artistene man hadde høyest forventninger til i 2013.


Og etter at låtene "Tennis Court" og "Royals" traff eteren, eksploderte forhåndsomtalen også her til lands. Ekstra hyggelig da, at debutalbumet Pure Heroine innfrir så det holder og mer til, med et spennende lydbilde som blant annet blander ambient, kunstpop, electronica og synthpop.


 


Lorde skiller seg ut fra sine jevnaldrende popstjerner med et uttrykk som er mørkere og mer minimalistisk, men fortsatt veldig fengende. Den musikalske inspirasjonen kommer visstnok fra artister som Etta James, The Weeknd, Burial, Nicki Minaj og Kanye West, og man kan nok også trekke inn Lana Del Rey som referansepunkt. At Lorde er bare 16 år gammel er intet mindre enn forbløffende. Fraser som "friskt pust" og "talent av dimensjoner" er knapt nok dekkende.


 


Sporliste
01. Tennis Court
02. 400 Lux
03. Royals
04. Ribs
05. Buzzcut Season
06. Team
07. Glory And Gore
08. Still Sane
09. White Teeth Teens
10. A World Alone
 

Specifications
Item No. 0602537539857
Utgitt 2013
Format Vinyl
Sjanger Pop
    Loading
    Loading