This website uses cookies to enhance your experience.

Odd Nordstoga - Dette Landet (Vinyl)

9. oktober slipper Odd Nordstoga sitt syvende soloalbum Dette Landet. Hele platen er spilt inn i Stockholm og Bergen med produsentbrødrene David Chelsom Vogt og Ivar Chelsom Vogt. Odd Nordstoga er født 10. desember 1972 og vokste opp på gården Plassen i Vinje som yngst av fire søsken. Han har gitt
Price
kr 199,00 - kr 23,88 kr 175,12
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
9. oktober slipper Odd Nordstoga sitt syvende soloalbum Dette Landet. Hele platen er spilt inn i Stockholm og Bergen med produsentbrødrene David Chelsom Vogt og Ivar Chelsom Vogt.

Odd Nordstoga er født 10. desember 1972 og vokste opp på gården Plassen i Vinje som yngst av fire søsken. Han har gitt ut tretten album hvorav to med bandet Something Odd, tre duettplater og et med gruppen Blåmann Blåmann, blitt årets mest spilte på radio med en låt om en hylende gris, ligget ukesvis på toppen av salgslistene; første gang med gjennombruddsalbumet Luring i 2004, vunnet flere Spellemannspriser; deriblant Årets Spellemann, og spilt konserter i alle kriker og kroker av landet. Med sin særegne og naturlige blanding av klassiske folketoner og populærmusikk har han blitt en av landets mest folkekjære artister.

Første singel fra albumet "Kunsten å gå", har vært på høyrotasjon på radio gjennom sommeren. "Kunsten å gå" er ein låt om å gå ut av huset sitt, og på ein litt overdådig måte nyte livet og tenke på det fantastiske ved å gå - forteller Odd selv om låta.

Tracklist
01. Kunsten å gå
02. Dette landet
03. Kom heim
04. Aleine
05. Sofaen du sat i
06. Diesel & bensin
07. Song om fred
08. Bikkja
09. Hemmeleghet
10. Seglar
Specifications
Item No. 060254758177
Utgitt 13.11.2015
Format Vinyl
Sjanger Rock
See All Of Odd Nordstoga
    Loading
    Loading