This website uses cookies to enhance your experience.

Thomas Dybdahl - The Great Plains (Vinyl)

Thomas Dybdahl's 7. soloalbum "The Great Plains" slippes 24. februar 2017, 4 år etter at "What's Left Is Forever" debuterte på topp av salgslistene. Denne gangen har Thomas jobbet med produsent Kåre Vestrheim og låtskrivere som Ingrid Helene Håvik (Highasakite), Nina Nielsen, Øystein Greni, David
Price
kr 249,00 - kr 29,88 kr 219,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Thomas Dybdahl's 7. soloalbum "The Great Plains" slippes 24. februar 2017, 4 år etter at "What's Left Is Forever" debuterte på topp av salgslistene.

Denne gangen har Thomas jobbet med produsent Kåre Vestrheim og låtskrivere som Ingrid Helene Håvik (Highasakite), Nina Nielsen, Øystein Greni, David Baerwald og David Poe. Bandet på platen består av Nikolai Eilertsen (Bigbang, Elephant 9) på bass, Pål Hausken (In The Country, Monica Heldal) på trommer og Thomas Dybdahl og Kåre Vestrheim på det meste annet av gitarer og tangenter.

"Jeg har vært så heldig å få skrive med noen av mine favorittlåtskrivere til dette albumet og jeg orker nesten ikke å vente til februar med å dele musikken og få kommet meg på turne med disse fantastiske låtene. Låter som for det meste handler om å være på et sted i livet hvor man plutselig har tid til å se i speilet og inn i seg selv, for bare å oppdage at man nesten ikke kjenner igjen den man ser. Sanger om å innse at man ikke kjenner seg selv så godt som man trodde, sanger om oppvekst, familie og sanger om de øyeblikkene man i etterkant kan tydelig se var viktige for alt som kom etterpå."

- Thomas Dybdahl

Tracklist
01. Paradise Lost
02. Baby Blue
03. When I Was Young
04. No Turning Back
05. Moving Pictures
06. Like Bonnie & Clyde
07. Mile Harbor
08. Born & Raised
09. Just A Little Bit
10. Bleed
Specifications
Item No. 0889854129712
Utgitt 24.02.2017
Format Vinyl
Sjanger Rock
    Loading
    Loading