This website uses cookies to enhance your experience.

Natasja Holmboe - Sväva ver Stan - Sjunger deLillos På Svenska (Vinyl)

Natasja Holmboe har vært deLillos-fan så langt tilbake som hun kan huske. Takket være moren Marianne har hun vokst opp med sangene til Lars Lillo-Stenberg og bandkollegene hans. Det har seg nemlig slik at Marianne Holmboe gikk på Foss Videregående i Oslo sammen med både Lars og de to
Price
kr 299,00 - kr 35,88 kr 263,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Natasja Holmboe har vært deLillos-fan så langt tilbake som hun kan huske. Takket være moren Marianne har hun vokst opp med sangene til Lars Lillo-Stenberg og bandkollegene hans.


Det har seg nemlig slik at Marianne Holmboe gikk på Foss Videregående i Oslo sammen med både Lars og de to deLillos-trommeslagerne Øystein Paasche og Rune Lindstrøm, før hun flyttet til Göteborg som 19-åring der hun traff Natasjas pappa. Marianne glemte imidlertid ikke sine gamle klassekamerater og har plukket opp hver nye deLillos-plate etter hvert som de har blitt utgitt.


 Natasjas eget debutalbum inneholder ni deLillos-sanger av varierende berømmelse – noen meget velkjente, andre mer "hemmelige" - og i tillegg har hun med sin egen komposisjon "Som du" for å signalisere at hun også skriver egne sanger, og i tillegg bygge bro til en oppfølgerplate som nok kommer til å inneholde færre coverlåter.


 Likevel er det nå deLillos-sangene som får størsteparten av oppmerksomheten, og det er ikke så underlig. En av dem, "Syster", er signert Lars Beckstrøm, de øvrige Lars Lillo. To av disse, "Glemte minner" ("Glömda minnen") og "Av alle jenter" ("Av alla människor"), har for øvrig originaltekst av henholdsvis Lars’ far Per Lillo-Stenberg og skuespiller Trond Brænne.


 "Når deLillos debuterte for over tretti år siden, så tenkte mange at man måtte være en litt sjenert og nostalgisk norsk ung mann fra Oslo vest for å kunne synge disse sangene. Natasja har virkelig bevist grundig at dette ikke er helt riktig." (Lars Lillo-Stenberg)
 Sporliste
01. Döden
02. Glömda minnen
03. En underlig vän
04. Syster
05. Vår
06. Tapetsera mig i hallen innan du går
07. Sväva över stan
08. Av alla människor
09. Finns det en man
10. Som du

Specifications
Item No. DM06LP
Utgitt 23.09.2016
Format Vinyl
Sjanger Rock
    Loading
    Loading