This website uses cookies to enhance your experience.

Kari Bremnes - Over En By (Vinyl)

Kari Bremnes har selv skrevet alle tekstene og de fleste av melodiene. Konturene av hennes profil som låtskriver og sanger fremtrer med større tydelighet enn tidligere, og man fornemmer en voldsom kraft som ulmer under de elegant tilbakeholdte betraktningene hun gjør seg over temaer som tid,
Price
kr 229,00 - kr 27,48 kr 201,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Kari Bremnes har selv skrevet alle tekstene og de fleste av melodiene. Konturene av hennes profil som låtskriver og sanger fremtrer med større tydelighet enn tidligere, og man fornemmer en voldsom kraft som ulmer under de elegant tilbakeholdte betraktningene hun gjør seg over temaer som tid, kjærlighet og forkledning.

Sangene på den nye plata har fått en form som er kompromissløst styrt av innhold og formidlingskrav. Ofte bryter de med en vanlig strofisk vers-refeng-vers-refreng-form. Dette - sammen med den nye band-konstellasjonen, skaper en følelse av friskhet og bidrar til at plata unndrar seg en tydelig sjangerplassering i viseklassen. Det er poesi, det er små musikalske verdener, det er helhet, det er først og fremst og mer enn noen gang - Kari Bremnes.

Bandet består av Knut Reiersrud, gitar, Bjørn Kjellemyr, bass, Helge Nordbakken, trommer og Bengt Egil Hansen, tangenter. I tillegg medvirker Nils Økland på fele, Arve Henriksen på trompet og Børge Pettersen Øverleir på gitar. Alle har deltatt på Kari Bremnes-produksjoner tidligere, men sammensetningen er ny av året. Plata er innspilt i Rainbow Studio av Jan Erik Kongshaug og med Bengt Egil Hansen som produsent, assistert av Anders Engen og Erik Hillestad.

Tracklist
01. Ansiktet te månen
02. En stemme i Athen
03. Per og Pål og Janus
04. Stjernelause døgn
05. Det skjer nå med oss alle underveis - 1
06. Sov du eller
07. Han e en katastrofe
08. Litt happiness kan ikkje skade
09. Og dagen den va sånn
10. Sommerkjoledyr
11. Det skjer nå med oss alle underveis - 2
12. Hvis du kommer tebake igjen
13. Bestandig elska høsten
14. Over en by
Specifications
Item No. FXLP293
Utgitt 2005
Format LP
Sjanger Viser
Se alt av Kari Bremnes
    Loading
    Loading