This website uses cookies to enhance your experience.

Neil Young - Le Noise (CD)

Fiffig tittel på Neil Youngs nye studioalbum, produsert av Daniel Lanois (berømt for samarbeid med Peter Gabriel, U2, Willie Nelson og en haug andre storheter). Le Noise er i all hovedsak et elektrisk album, dog med noen få innslag av akustiske låter - "Peaceful Valley Boulevard" og den nydelige
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Fiffig tittel på Neil Youngs nye studioalbum, produsert av Daniel Lanois (berømt for samarbeid med Peter Gabriel, U2, Willie Nelson og en haug andre storheter). Le Noise er i all hovedsak et elektrisk album, dog med noen få innslag av akustiske låter - "Peaceful Valley Boulevard" og den nydelige balladen "Love And War". Sentralt på albumet finner man også den selvbiografiske og utleverende "Hitchhiker", en låt Young skrev allerede i 1975 som omhandler eget dopforbruk i detalj.

Det som skiller Le Noise albumet fra mange av Youngs øvrige utgivelser er at han denne gang er mutters alene, uten band, kun i selskap av nevnte mesterprodusent. Og det er slettes ingen dum kombinasjon. Som sjefen sjøl sier: "There's no band, but I got in there with my sonics. There's nothing else out there like it".

Tracklist
01. Walk With Me
02. Sign Of Love
03. Someone’s Gonna Rescue You
04. Love And War
05. Angry World
06. Hitchhiker
07. Peaceful Valley Boulevard
08. Rumblin
Specifications
Item No. 0093624961864
Utgitt 2010
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av Neil Young
    Loading
    Loading