This website uses cookies to enhance your experience.

NGS Wildska2 Partyhøyttaler 800Watt BT (TWS) mic.-inngang

Store og kraftige DJ -musikksystemer som er kompatible med Bluetooth-teknologi og TWS. Helt nyt design, 800 W med topp effekt, 2 x 12" basselementer // 2 x 4" diskanthøyttalere og flere funksjoner for at festen skal bli morsommere. - Megabass-funksjon - Kompatibel med Bluetooth - TWS (True Wireless
Price
kr 3 299,00 - kr 309,00 kr 2 990,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Store og kraftige DJ -musikksystemer som er kompatible med Bluetooth-teknologi og TWS. Helt nyt design, 800 W med topp effekt, 2 x 12" basselementer // 2 x 4" diskanthøyttalere og flere funksjoner for at festen skal bli morsommere.

- Megabass-funksjon
- Kompatibel med Bluetooth
- TWS (True Wireless Stereo)
- Innganger for USB / Micro SD / AUX
- LED-skjerm
- LED-lys
- Lydutgang
- Mikrofoninngang
- Guitar-inngang

Bassenhet: 2 x 12"
Diskantenhet: 2 x 4"
Utgangseffekt: 800 W
Innganger: USB / Micro SD / AUX
RMS-strøm: 100 W
Inngangsspenning: AC 100 V-240 V 50/60 Hz
Frekvensområde: 20 Hz-20 kHz
Dimensjon: 111 x 36 x 32 cm

You´ve got the power
denne høyttaleren er kompatibel med Bluetooth 4.2 +EDR-teknologi, den har USB-kontakt, MicroSD og Aux-inngang. Du kan koble sammen to enheter i Ska-serien samtidig og øke lydstyrken takket være True Wireless Stereo Technology.

Med lydutgangen kan du seriekoble flere enheter med en 3,5 mm-jackkabel i alle modi.

La det bli lys
Skap festlig stemning med de innebygde flerfargede LED-høyttalelysene. Med forskjellige høyttalermønstre som synkroniseres med takten til favorittlåtene dine, kan du velge en av de tre fargene eller slå dem av med knappen på baksiden eller med fjernkontrollen.

Overalt
Den moderne og kompakte designen har tre håndtak, to på sidene og ett bak, og transporthjul for maksimal bærbarhet og komfort.

Sanger eller musiker?
Den har inngang for mikrofon og Karaoke-funksjon som reduserer musikklyden straks mikrofoninngangssignalet blir oppdaget. Dessuten gir den forsterkede gitarinngangen deg muligheten til å glede deg over melodiene dine.

For ettertiden
Høyttaleren har en funksjon for å spille inn mikrofon- eller gitarinngangssignalet på et USB- eller Micro SD-minne koblet til høyttaleren.
Alene eller sammen?
Avhengig av de forskjellige musikktypene du vil spille, kan du velge mellom 6 forskjellige equalizer-innstillinger: Normal, Rock, Jazz, Classic, Country og Pop.

Mega Bass-funksjonen lar deg ta bassopplevelsen til et nytt nivå.
Specifications
Item No. 8435430616552
Tema Gulvstående Høyttalere
Standard Bluetooth
    Loading
    Loading