This website uses cookies to enhance your experience.

Ole Paus, Ketil Bjørnstad, Khalil Gibran - Profeten (3CD med Kunstbok)

Opplesing: Ole Paus Musikk: Ketil Bjørnstad Dette er den ultimate utgaven av "Profeten" av "Kahlil Gibran 3 disc CD og med kunstbok. «Profeten» er en åtti år gammel bok, skrevet i USA på tjuetallet av en innvandrer fra Libanon. Hva er det ved denne boken som gjør at den føles like aktuell i dag? Som
Price
kr 399,00 - kr 300,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Opplesing: Ole Paus
Musikk: Ketil Bjørnstad

Dette er den ultimate utgaven av "Profeten" av "Kahlil Gibran 3 disc CD og med kunstbok.

«Profeten» er en åtti år gammel bok, skrevet i USA på tjuetallet av en innvandrer fra Libanon. Hva er det ved denne boken som gjør at den føles like aktuell i dag? Som gjør at vi, i en stadig mer komplisert verden, fremdeles føler at vi har mye å lære av Gibran? Er det virkelig slik at tankene i denne gamle boken fremdeles er viktige . ja, kanskje viktigere enn noensinne?

Ole Paus tror det. Og Ketil Bjørnstad, Terje Rypdal og Lars Kilevold.
Fire herrer som lever av og for å formidle et budskap. Og som ikke minst selv har levd en stund. Som har vært nødt til å ta stilling til en del av alle de vanskelige spørsmålene og utfordringene livet byr på.

Vi håper du også tar deg tid til å lytte til Kahlil Gibrans tidløse budskap om kjærlighet og moral, lidenskap og respekt.

Profeten av Kahlil Gibran
Mesterverket som favnet en hel verden

«Profeten» består av 26 poetiske essay og er uten tvil en av verdenslitteraturens største klassikere. Boken ble utgitt første gang i 1923 og er blant verdens mest siterte.

I boken møter vi profeten Almustafa som har bodd tolv år i en fremmed by. Han er i ferd med å gå om bord i et skip som skal føre ham hjem, da han blir stoppet av en gruppe mennesker som ber ham om å dele sin visdom med dem før han reiser.

I et poetisk språk forteller Almustafa om de virkelige verdiene i livet. Om hvordan vi må leve for å være fullverdige moralske mennesker. Om de universelle spørsmålene . problemstillinger som er like aktuelle, uansett hvor i verden eller i hvilken tid vi lever. Om kjærlighet og ekteskap, om barn, om kunsten å gi, om sorg og glede, om lidenskap og om vennskap.

«Profeten» er en bok om etikk og moral . om å sette en standard for sitt eget liv og leve etter den. Boken er en kilde til dyp innsikt, håp, inspirasjon og en inderlig medfølelse for mennesket og dets skjebne. Gibran formidler sitt filosofiske kjærlighetsbudskap i et poetisk språk. Derfor taler «Profeten» like mye til hjertet som til intellektet.

Tracklist

1-1 Tema Til Profeten I
1-2 Skipets Ankomst
1-3 Om Kjærlighet
1-4 Om Ekteskap
1-5 Om Barn
1-6 Om Å Gi
1-7 Om Å Spise Og Drikke
1-8 Om Å Arbeide
1-9 Om Glede Og Sorg
1-10 Om Hus
1-11 Om Klær
1-12 Om Å Kjøpe Og Selge
1-13 Om Forbrytelse Og Straff
1-14 Om Lover
1-15 Om Frihet
1-16 Om Fornuft Og Lidenskap
2-1 Tema Til Profeten II
2-2 Om Smerten
2-3 Om Selverkjennelse
2-4 Om Kunnskap
2-5 Om Vennskap
2-6 Om Å Snakke
2-7 Om Tiden
2-8 Om Godt Og Ondt
2-9 Om Bønn
2-10 Om Glede
2-11 Om Skjønnhet
2-12 Om Religion
2-13 Om Døden
2-14 Farvel
2-15 Tema Til Profeten

Disc 3
Soundtrack
Specifications
Item No. 7028430001162
Utgitt 2003
Format Lydbok
Se alt av Ole Paus
    Loading
    Loading