This website uses cookies to enhance your experience.

Onkel (Import) (DVD)

På en liten gård helt sør i Danmark bor 27 år gamle Kris og hennes onkel som er delvis ufør. Uten Kris vil ikke onkelen kunne fortsette driften. De har et nært forhold og stor forståelse for hverandre, men tilbringer mesteparten av hverdagen i taushet. Når Kris redder en kalv som holder på å dø
Price
kr 169,00 - kr 20,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
På en liten gård helt sør i Danmark bor 27 år gamle Kris og hennes onkel som er delvis ufør. Uten Kris vil ikke onkelen kunne fortsette driften. De har et nært forhold og stor forståelse for hverandre, men tilbringer mesteparten av hverdagen i taushet.

Når Kris redder en kalv som holder på å dø under fødselen, vekkes hennes gamle drøm om å bli veterinær. Hun utvikler et vennskap med den snakkesalige dyrlegen Johannes og oppdager langsomt et liv utenfor gården. Hun møter også Mike, en ung mann som synger i kirkekoret og som viser interessere for henne. Kris blir stilt overfor et vanskelig dilemma. Skal hun bli på gården eller følge drømmen?

ONKEL er en liten film som har blitt en stor suksess på kino i Danmark.

Regissør Frelle Petersen bodde i flere måneder på gården hvor filmen utspiller seg og skrev manuset mens han hjalp til med arbeidet der. Jette Søndergaard spiller Kris og det er hennes onkel i virkeligheten som spiller onkelen i filmen. For at filmen skulle føles så autentisk som mulig er rollene spilt av ikke-profesjonelle som bor innenfor en radius av 15 km rundt gården i filmen.

NB! Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.
Specifications
Item No. 1150543
Utgitt 2020
Produksjonsår 2019
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 t 46 min
Undertekst Dansk
Språk Dansk
    Loading
    Loading