This website uses cookies to enhance your experience.

Porto Geese - Duck (Vinyl)

Bare en liten uke før pandemien førte til den første nedstengningen av Norge hadde Porto Geese briljert på by:Larm i Oslo etter slipp av debut-EPen "Close". Omfattende turnering var i tjømda, tilbakemeldingene var utelukkende svært positive, og 2020 virket som et år der mye kom til å skje for bandet
Price
kr 299,00 - kr 35,88 kr 263,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Bare en liten uke før pandemien førte til den første nedstengningen av Norge hadde Porto Geese briljert på by:Larm i Oslo etter slipp av debut-EPen "Close". Omfattende turnering var i tjømda, tilbakemeldingene var utelukkende svært positive, og 2020 virket som et år der mye kom til å skje for bandet som mer eller mindre kom ut fra intet kort tid i forkant.

Heldigvis for oss så har primus-motorduo Joar Renolen og Bendik Øvrelid ikke ligget på latsida, og har tilbrakt det siste året i studio for å ferdigstille debutalbumet. «Duck» strekker originaliteten vi hørte på "Close" enda lenger bort fra bandets totalt mislykkede forsøk på å sette sammen et streit psychrock-band. Solide grooves med synthdrevne melodier og en bakvegg av massive gitarer som skaper leken og catchy støyrock, massiv shoegaze, solid indie og psychrock med en imponerende originalitet. “Duck” er et mangefasettert og bunnsolid monster av et debutalbum.

For fans av: Oh Sees, Ty Segall, Fat White Family, Swans, A Place To Bury Strangers, Total Control

Tracklist
01. Aigiri Geese
02. Every Day Every Day
03. Screens
04. What a Day
05. Whale On a Horse
06. Dog
07. Flower
08. Fuckitthen
09. Also Void
10. Slower
Specifications
Item No. SCR026LP
Utgitt 2021
Format LP
Sjanger Indierock
    Loading
    Loading