This website uses cookies to enhance your experience.

Ridder Mikkel Og Galahad Den Store (DVD)

Ridder Mikkel er en ung gutt med fremtiden foran seg. Han er nemlig sønn av kongen og dronningen av Glendragon. Serien er kjent fra Nrk. Mikkels beste og mest trofaste venn, Galahad, er alltid der for han. I Galahad The Great er Mikkel fast bestemt på å være den beste hestetreneren. Han ønsker å se
Price
kr 79,00 - kr 69,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ridder Mikkel er en ung gutt med fremtiden foran seg. Han er nemlig sønn av kongen og dronningen av Glendragon. Serien er kjent fra Nrk. Mikkels beste og mest trofaste venn, Galahad, er alltid der for han. I Galahad The Great er Mikkel fast bestemt på å være den beste hestetreneren. Han ønsker å se en perfekt Galahad, en virkelig ridder! Når de skal ut å ri, får Galahad problemer. Det er når alt går galt at ridder Mikkel forstår at Galahad er bra nok akkurat slik han er.

Ridder Mikkels beste venn og pålitelige hest, Galahad, er alltid der for ham. Mikkel er fast bestemt på å bli den beste hestetreneren i hele Glendragon. Han vil også at Galahad skal se fantastisk ut, men utstyret som Mikkel vil han skal ha på, er ikke lett å håndtere. Det er blant annet vanskelig å liste seg frem med bjeller på hovene. Når alt går galt, innser Mikkel at Galahad faktisk er finest, akkurat som han er! Kos deg med denne episoden og flere andre!

Inneholder disse episodene:
• Ridder Mikkel og Galahad den store
• Ridder Mikkel og Sir Trolle
• Ridder Mikkel og Trolle i trøbbel
• Ridder Mikkel og den store galoppen
• Ridder Mikkel leker riddergjemsel
Specifications
Item No. 7036988040533
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Animasjon
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 60 min
Språk Norsk
    Loading
    Loading