This website uses cookies to enhance your experience.

Rocks (DVD)

En dag 15-åringen Rocks kommer hjem fra skolen ligger det bare en lapp igjen etter moren. Rocks og lillebroren Emmanuel er overlatt til seg selv, og nå starter kampen for tilværelsen. Kan de klare seg alene? Hvordan skal de unngå å bli tatt av barnevernet? Med alle odds mot seg, og med god hjelp av
Price
kr 159,00 - kr 30,00 kr 129,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
En dag 15-åringen Rocks kommer hjem fra skolen ligger det bare en lapp igjen etter moren. Rocks og lillebroren Emmanuel er overlatt til seg selv, og nå starter kampen for tilværelsen.

Kan de klare seg alene? Hvordan skal de unngå å bli tatt av barnevernet? Med alle odds mot seg, og med god hjelp av venninnene, forsøker viljesterke Rocks å finne en løsning.

Rocks er en rå, hjerteskjærende og morsom film om tenåringer som må vokse opp altfor fort. Jentene i filmen spilles av en fantastisk gruppe amatørskuespillere som med energi og varme gir oss et nytt perspektiv på det å være ung i dagens London.

Den britiske regissøren Sarah Gavron har tidligere laget filmene Brick Lane (2007) og Suffragette (2015). Rocks er hennes tredje spillefilm. Filmen har blitt nominert til en rekke priser og løftet frem som en av de beste filmene fra 2020 av The Guardian og Screen.

Skuespillere
Bukky Bakray, Kosar Ali, Shaneigha Greyson, D'Angelou Osei Kissiedu, Ruby Stokes, Sarah Niles
Specifications
Item No. DVDN0782
Utgitt 2021
Produksjonsår 2019
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 9
Spilletid 1 t 34 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading