This website uses cookies to enhance your experience.

Rooney - Goal Machine (DVD)

Wayne Rooney gjorde sin debut på Old Trafford i september 2004 med et uforglemmelig hat-trick mot Fenerbahce. Den praktfulle starten var bare en smakebit på det som skulle komme. Rooney har nå over 150 mål for Manchester United, og han er oppsatt på å slå Bobby Charltons scoringsrekord. Med et
Price
kr 99,00 - kr 50,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Wayne Rooney gjorde sin debut på Old Trafford i september 2004 med et uforglemmelig hat-trick mot Fenerbahce. Den praktfulle starten var bare en smakebit på det som skulle komme. Rooney har nå over 150 mål for Manchester United, og han er oppsatt på å slå Bobby Charltons scoringsrekord.

Med et eksklusivt intervju med hovedpersonen selv er Rooney: Målmaskin den perfekte fi lmen for fans av United-spilleren. Her får du et gjensyn med alle målene hans for United, inkludert denne sesongens knusende 8-2-seier over Arsenal, i tillegg til intervjuer med de som arbeider med ham hver dag, blant andre Ryan Giggs, Rio Ferdinand og Sir Alex Ferguson. Med over 150 mål på samvittigheten har han sørget for mange nydelige fulltreffere.

Var det hat-tricket som startet det hele? Eller kanskje kampen mot Liverpool på Anfield i april 2007? Hva med vinnermålet mot AC Milan, lobben mot Middlesbrough, eller den enestående volleyen mot Newcastle? Kanskje du er enig med Wayne selv, som synes det nydelige vinnermålet i forrige sesongs Manchester-derby er det beste målet han noensinne har scoret. Du kan bestemme deg når du ser Rooney: Målmaskin vise frem de første 155 målene fra en av Old Traffords største stjerner.
Specifications
Item No. 74352IN
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Sport
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 time 40 minutter
Undertekst Norsk
Se alt av Manchester United
    Loading
    Loading