This website uses cookies to enhance your experience.

God Nok - Med Fitnokmetoden - Innbundet Bok

«Målet er at du skal få de verktøyene du behøver for en god og varig livsstilsendring, og at du på veien også skal lære deg det som kanskje er det aller viktigste: Å bli glad i deg selv.» - Camilla Lorenzten Camilla Lorentzen slet med selvfølelsen hele oppveksten. Hun var lenge overbevist om at en
Price
kr 249,00 - kr 150,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
«Målet er at du skal få de verktøyene du behøver for en god og varig livsstilsendring, og at du på veien også skal lære deg det som kanskje er det aller viktigste: Å bli glad i deg selv.» - Camilla Lorenzten Camilla Lorentzen slet med selvfølelsen hele oppveksten.

Hun var lenge overbevist om at en streng diett og hard trening var den eneste veien til et lykkelig liv. Midt oppe i alt hadde hun helt glemt hva hun egentlig ønsket: . ha det godt med seg selv! I dag lever og ånder Camilla for at alle som føler på det samme som hun en gang gjorde, skal få det bedre med seg selv gjennom . spise godt og trene med glede. I denne boken blir du introdusert til de tre stegene i metoden som endrer måten du ser på trening og kosthold. I God nok-serien finnes også boken God nok Inspirasjonsguide.

Format Innbundet
Utgivelsesår 2019
Forlag Forlaget Nord
Språk Bokmål
ISBN 9788293627548
Sider 142
Emne Ernæring; Trening
Forfatter: Camilla Lorentzen
Specifications
Item No. 9788293627432
Utgitt 2019
Format Innbundet
Sjanger Trening & Kosthold
Tema Trening
    Loading
    Loading