This website uses cookies to enhance your experience.

Saludos Amigos (DVD)

1943 presenterte Walt Disney sin 6. klassiker Saludos Amigos. Et mesterverk skapt av Disney og hans legendariske animatører etter en reise i bl.a. Brasil, Peru, Chile og Argentina hvor de lot seg inspirere av den søramerikanske kulturen. Resultatet ble en unik blanding av dokumentar og tegnefilm –
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
1943 presenterte Walt Disney sin 6. klassiker Saludos Amigos. Et mesterverk skapt av Disney og hans legendariske animatører etter en reise i bl.a. Brasil, Peru, Chile og Argentina hvor de lot seg inspirere av den søramerikanske kulturen. Resultatet ble en unik blanding av dokumentar og tegnefilm – en fargesprakende utfl ukt med masse latter og Oscar-nominert musikk.

Reisen starter eksakt 3812 meter over havet, ved sjøen Lake Titicaca i Peru. Her møter vi Donald Duck i toppform! Videre går turen til Santiago i Chile, hvor du får bli med det lille flyet ”Pedro” på hans første – og turbulente – flytur over Andesfjellene til Argentina. Så byr Langbein på en leksjon i hvordan man blir argentinsk cowboy i den morsomme ”El Gaucho Goofy”. Denne herlige reisen slutter i Brasil, hvor Donald Duck og hans venn José Caricoa danser uforglemmelig samba i ”Aquarela do Brasil”!
Specifications
Item No. BXA3024499
Utgitt 1943
Format DVD
Sjanger Animasjon
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 40 min
Undertekst Norsk, engelsk
    Loading
    Loading