This website uses cookies to enhance your experience.

Acorelle Sun Face Balm SPF 30 – 30ml

Økologisk solkrem for ansikt i balmform. 100% naturlig og økologisk sertifisert solbeskyttelse til ansikt basert på karanjaolje og trygg non-nano titandioksid. Acorelle Sun Face Balm SPF 30 er fullstendig transparent og usynlig på huden. Naturlig solbeskyttende vegetabilsk karanjaolje er kombinert
Price
kr 329,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Økologisk solkrem for ansikt i balmform. 100% naturlig og økologisk sertifisert solbeskyttelse til ansikt basert på karanjaolje og trygg non-nano titandioksid.

Acorelle Sun Face Balm SPF 30 er fullstendig transparent og usynlig på huden. Naturlig solbeskyttende vegetabilsk karanjaolje er kombinert med naturlig non-nano mineralfilter av titandioksid for effektivt å beskytte ansiktet mot solens skadelige UVA og UVB stråler. I tillegg inneholder denne balmen en unik aktiv antioksidant (AOA) som bekjemper frie radikaler og beskytter huden mot aldring og følgene av UV-stråling.

Ideell å bruke sommer som vinter for å beskytte mot UV-stråler og bekjempe de skadelige effektene av solen.

• Solkrem med anti-age (dobbel beskyttelse).
• Med naturlig non-nano mineralfilter.
• SPF 30 med dokumentert effekt.
• Transparent gylden balm.
• Behagelig tekstur (oljer ikke).
• 100% naturlig duft uten fotosensibiliserende substanser.
• Vannfast.
• Uten nanopartikler, kjemisk filter, giftstoffer.
• Nedbrytbar, skader ikke marint liv.
• Økologisk sertifisert av Ecocert.
• Ikke testet på dyr.

En formel som tar vare på huden
Denne spf 30 til ansikt gir naturlig og øyeblikkelig beskyttelse mot solens UVA og UVB stråler. Dette takket være det 100% naturlige mineralfilteret som virker på utsiden av huden ved å reflektere solstrålene. Filteret trenger ikke inn i huden, men forblir på overflaten (dette er dokumentert i tester gjennomført av et uavhengig laboratorium). Solbeskyttelsen og dens effektivitet er påvist ved standariserte in-vitro- og in-vivo-tester som er tilpasset mineralfilter. Huden er ivaretatt takket være en kombinasjon av mineralfilter og et patentert antioksidant-kompleks (AOA) som aktivt motvirker skader forårsaket av soleksponering. AOA (Api Oléo ActifTM) er et resultat av synergien av pollen og propolis som bekjemper frie radikaler. Formelen er også beriket med økologisk solsikkeolje med nærende egenskaper, bisabolol som beroliger huden og økologisk karanjaolje med sine ekstraordinære antioksidant-egenskaper.

Behagelig SPF til ansiktet
Balmkonsistensen er behagelig å påføre og etterlater huden næret uten å føles fet. Den behagelige sommerlige duften har noter av mandelblomst, frangipani og vanilje, og er helt fri for fotosensibiliserende substanser for en trygg soleksponering.

Dobbel beskyttelse: Solkrem med anti-age
Takket være titandioksid og AOA gir denne solkremen beskyttelse både mot UV-stråler og mot aldring.
Titandioksid er den aktive ingrediensen i denne solkremen som beskytter effektivt mot solens UVA og UVB stråler. Dette solfilteret er av 100% naturlig opprinnelse og virker ved å reflektere solens stråler utenpå huden. Det er non-nano og trekker ikke ned i huden.
Api OléoActif (AOA) er en patentert ingrediens utviklet av Acorelle som består av en synergiekstrakt utvunnet fra pollen og propolis. AOA er en svært kraftig antioksidant som begrenser aldring av cellene i huden og dermed også den skadelige effekten som følge av eksponering for UVA- og UVB-stråler.
Økologisk karanjaolje er full av ekstraordinære egenskaper. Oljen er svært rik på antioksidantmolekyler som beskytter huden mot tidlig aldring og er dessuten kjent for å ha utrolige evner til å absorbere UV-stråler.

Acorelle beskytter miljøet!
Det er kun valgt biologisk nedbrytbare ingredienser og formelen er helt fri for petrokjemi. Solfilteret er helt fritt for kjemisk filter og påvirker ikke den marine floraen og dens biologiske mangfold. Faktisk er den trygge titandioksiden som er benyttet belagt med et hydrofobt materiale som forblir på vannoverflaten og påvirker dermed ikke korallene.
Acorelle støtter dessuten 1% for planeten! Et internasjonalt nettverk av selskaper, foreninger og enkeltpersoner som er forpliktet til planeten. 1% av omsetningen av Acorelles solserie vil derfor bli gitt til Surfrider Foundation Europe for å beskytte hav og korallrev.

Ingredienser: PONGAMIA GLABRA (KARANJA) SEED OIL*, TRIHYDROXYSTEARIN, PARFUM (FRAGRANCE), DICAPRYLYL CARBONATE, TITANIUM DIOXIDE, BISABOLOL, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ALUMINIUM HYDROXIDE, STEARIC ACID, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, HELIANTHUS ANNUUS HYBRID OIL*, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL*, PROPOLIS EXTRACT*, POLLEN EXTRACT*, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, EUGENOL, GERANIOL, LINALOOL.*Ingrediens fra økologisk landbruk.

100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 87% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk.

Bruksanvisning: Rist før bruk. Påfør før soleksponering i tilstrekkelig mengde. Reduseres mengden reduseres også solbeskyttelsen. Påfør jevnlig for å opprettholde beskyttelsesnivået, spesielt etter svetting, bading eller håndkletørring. Unngå kontakt med øynene.

Sunt solvett
Velg en SPF tilpasset hudtype. Det anbefales ikke å oppholde seg i sol for lenge selv om man bruker solbeskyttelse, og man bør helst unngå timene mellom kl 12 og 16 hvor solen er sterkest.

Overeksponering for solen er en alvorlig helsetrussel og anbefales ikke for barn under 3 år. Ikke utsett spedbarn og små barn for direkte sollys. Det anbefales sterkt å ta på solhatt, dekkende klær og solbriller. Acorelle tilbyr en egen solkrem tilpasset baby 0-3 år.
Specifications
Item No. 880003
Tema Solkrem
Merke Acorelle
Se alt av Green Spirit
    Loading
    Loading