This website uses cookies to enhance your experience.

Neshår, Øyenbryn og Ørehårfjerner - Philips 3000 Series

Fjerner uønsket hår med forsiktig hånd Vanntett ProtecTube-teknologi AA-batteri og beskyttelsesetui medfølger Philips NT5175/16 er en effektiv nese- og ørehårstrimmer som varsomt fjerner uønsket hår. Ved hjelp av ProtecTube-teknologien og den spesielt vinklede trimmeren unngår du at håret dras ut -
Price
kr 249,00 - kr 50,00 kr 199,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Fjerner uønsket hår med forsiktig hånd
Vanntett
ProtecTube-teknologi
AA-batteri og beskyttelsesetui medfølger

Philips NT5175/16 er en effektiv nese- og ørehårstrimmer som varsomt fjerner uønsket hår. Ved hjelp av ProtecTube-teknologien og den spesielt vinklede trimmeren unngår du at håret dras ut - og det motvirker hudirritasjon. NT1150/10 er vanntett og kan brukes i dusjen, noe som gjør at den også er enkel å rengjøre.

ProtecTube-teknologi
Med ProtecTube-teknologien beskyttes klipperen av en ultratynn skjærebladbeskyttelse med avrundede kanter, for å forhindre hudirritasjon. Dessuten er NT5175/16 utformet for å forhindre at hår setter seg fast mellom to knivblader som beveger seg.


For nesen eller øret
Denne nesetrimmeren er laget med en perfekt vinkel, slik at du enkelt kommer til håret i ørene og nesen, men også til øyebryn. Med denne nesetrimmeren kan du være sikker på at uønsket hår blir fjernet effektivt.

Vannfast
Trimmeren er lett å rengjøre under rennende vann og kan også brukes i dusjen. Med det myke gummihåndtaket får du også et optimalt grep når den er vår.

DualCut-presisjonstrimmeren
DualCut-presisjonstrimmeren hjelper deg med å trimme og forme stilen du er ute etter med stor kontroll for et perfekt resultat.
Specifications
Item No. 8710103698463
Tema Hårklippere
Merke Philips
    Loading
    Loading