This website uses cookies to enhance your experience.

Folkets Fotpose - Aldri Mer Kald På Beina

Den originale termiske overtrekkskoen «fotposen» som det norske forsvar og NATO har brukt i over 30 år blir nå lansert med en ny modell. En termisk overtrekk sko med et lavere snitt har vært etterspurt av det norske folk og vi har kalt den folkets fotposer. Den har den samme høye kvalitet som
Price
kr 999,00 - kr 200,00 kr 799,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den originale termiske overtrekkskoen «fotposen» som det norske forsvar og NATO har brukt i over 30 år blir nå lansert med en ny modell. En termisk overtrekk sko med et lavere snitt har vært etterspurt av det norske folk og vi har kalt den folkets fotposer. Den har den samme høye kvalitet som forgjengeren.

Den termiske overtrekkskoen har en kuldebestandig og høyisolerende PU-såle. Ytterstoff er vanntett polyester i tillegg til innvendig fiberpels. Det betyr at den evner å redusere både kulde- og varmegjennomgang. Den har en praktisk åpning i front og den har vanntett glidelås. På toppen av den termiske fotposen er det borrelås for stramming utvendig og elastisk stropp for stramming innvendig. Folkets fotposer holde deg varm ned til minus 30 grader og er et kjærkomment fottøy i alle anledninger hvor gradestokker kryper nedover mot høst eller vinter. Den er praktisk å ha med i sekken og veier rundt 400 gram per fotpose.

Vi i Norwegian Thermal Boots er stolt over å være den første aktøren til å kunne introdusere denne modellen. Vi har et begrenset antall til vår introduksjonspris på kroner 799,- så hver raskt til å bestille. Hvem har ikke opplevd å fryse på føttene?

Bestill folkets fotposer i dag, så slipper du å tenke på at du skal fryse på føttene neste gang du er ute.

NB! Den passer ikke til sko som har en bred markert såle som eksempelvis HOKA sko. Ellers så skal folkets fotpose passe perfekt til Mittet sine tøfler, joggesko, tur- og fjellsko. Bruker du 42 i sko så anbefaler vi at du bestiller 43/44 og bruker du 43 i sko så anbefaler vi at du velger 43/44.
Specifications
Item No. NTBo-003
Tema Skopleie & Tilbehør
    Loading
    Loading