This website uses cookies to enhance your experience.

Playstation 5 - Ny konsoll - kommer høsten 2020 - VINN en Ps5 Maskin - les nede

Registerer deg i overvåk funksjonen og følg med på denne hos oss. Vi trekker en VINNER som får en Ps5 maskin av oss så raskt vi får tilgang på maskiner! PS5 ™-konsollen frigjør nye spillmuligheter du aldri før har sett. Maskinen kommer i to utgaver, en ren digital maskin for kun online gaming en
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Registerer deg i overvåk funksjonen og følg med på denne hos oss.
Vi trekker en VINNER som får en Ps5 maskin av oss så raskt vi får tilgang på maskiner!

PS5 ™-konsollen frigjør nye spillmuligheter du aldri før har sett.

Maskinen kommer i to utgaver, en ren digital maskin for kun online gaming en maskin med avspiller for discer som også da tar fysiske spill men da også kan brukes digitalt.

OBS!
Prisinformasjon er ikke tilgjengelig så overvåk produktet og få prisen på mail når den er klar! Produktinformasjon er foreløpig og kan bli forandre før lansering. Vi vet ikke hvor mange maskiner vi får på lanseringstidspunktet og er heller ikke 100% sikker på pris, derfor velger vi å ikke legge ut mer informasjon enn vi greier å holde.

Playstation 5 er den nye generasjons spillkonsoll fra Sony og planlagt lansering er mot slutten av 2020. Med kraftige, nye komponenter fra AMD vil denne konsollen overgå alle tidligere generasjoner og tilby spillerne en mer levende opplevelse.

Opplev lynrask lading med en ultrahøyhastighets SSD, dypere immersion med støtte for haptisk feedback, adaptive avtrykkere, 3D-lyd og en helt ny generasjon av utrolige PlayStation®-spill.

Lynraskt
Utnytt kraften hos en tilpasset CPU, GPU og SSD med integrert I/O som forandrer reglene for hva en PlayStation®-konsoll kan gjøre.

Fantastiske spill
Opplev utrolig grafikk og nye PS5™-funksjoner

Fantastiske dypdykk
Oppdag en dypere spillopplevelse med støtte for haptisk respons, adaptie avtrykkere og 3D Audio-teknologi.

Med Playstation 5 lanseres også en rekke ulike tilbehør for å opphøye spillopplevelsen din enda mer. Akkurat nå er informasjonen om disse tilbehørene ganske begrenset, men kommer til å bestå av et nytt Playstation 5 HD-kamera, Playstation 5 Pulse 3D Trådløst Headset, Playstation 5 Charging dokk, Playstation 5 Media Remote.
Specifications
Item No. Ps5 Maskin
    Loading
    Loading