This website uses cookies to enhance your experience.

Messi (DVD)

Messi the Movie forteller historien om fenomenet, den levende legenden, firdobbelte Ballon d'Or vinner og mennesket Lionel Messi gjennom samtaler med barndomsvenner, trenere, journalister, og kjente fotballprofiler fra hele verden. Filmen tar deg med på en reise gjennom Messis barndom, ungdom, og
Price
kr 79,00 - kr 50,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Messi the Movie forteller historien om fenomenet, den levende legenden, firdobbelte Ballon d'Or vinner og mennesket Lionel Messi gjennom samtaler med barndomsvenner, trenere, journalister, og kjente fotballprofiler fra hele verden.


Filmen tar deg med på en reise gjennom Messis barndom, ungdom, og profesjonelle liv med høydepunkter, der det alltid er med en fotball i beina. Vi følger hans valg i tidlig alder om å forlate hjembyen Rosario, reise fra familien sin, og reise til en annen verdensdel nærmere bestemt Spainia og til FC Barcelona. Her blir Ronaldinho, Rijkaard, Rexach og Guardiola hans nye familie og inspirasjon til hans beslutsomhet, og valget om å bli verdens beste fotballspiller.


 


Messi the Movie bringer deg tettere på fotballgeniet fra FC Barcelona, og eksklusivt filmmateriale krydres med helt nye oppdagelser med fotballegender som Menotti, Maradona, Valdano og Cruyff. Dette er filmen for enhver som er glad i fotball og Messi-fan. Riktig god fornøyelse.

Specifications
Item No. DVD0319
Utgitt 23.01.2017
Format DVD
Sjanger Dokumentar
Aldersgrense Tillat for alle
Spilletid 1 time 33 minutter
Undertekst Norsk
Se alt av FC Barcelona
    Loading
    Loading