This website uses cookies to enhance your experience.

Ronaldo (Blu-ray)

"Ronaldo" baserer seg på opptak gjort over 14 måneder, der man har fått enestående tilgang til den innerste sirkelen rundt både fotballspilleren selv og idretten som sådan. Det er også den første offsielle og fullstendig autoriserte flmen om et av de mest hyllede individene innen fotballsporten. For
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"Ronaldo" baserer seg på opptak gjort over 14 måneder, der man har fått enestående tilgang til den innerste sirkelen rundt både fotballspilleren selv og idretten som sådan. Det er også den første offsielle og fullstendig autoriserte flmen om et av de mest hyllede individene innen fotballsporten.

For første gang får verden her et levende og ærlig innblikk i Ronaldos liv, med utilslørt innsyn i det som skjer bak lukkede dører. Dette lar publikum oppleve alle sider av mannen, både som spiller, far, familiemann og kompis. Resultatet er blitt en rørende og fascinerende dokumentarflm. Gjennom dyptpløyende samtaler, det aller siste innen kampdekning, samt arkivopptak som aldri tidligere er blitt vist, gir denne flmen en forbløffende innsikt i både de sportslige og personlige aspektene ved livet til Cristiano Ronaldo, idet han er i ferd med å nå toppen av sin karriere og vinner sin tredje Ballon D'Or.

"Ronaldo" er signert flmskaperne bak "Senna" og "Amy", og tar publikum med på en intim og avslørende reise gjennom livet til en ikonisk idrettsprofl som befnner seg i selve stormens øye!
Specifications
Item No. 52GSB8304322
Utgitt 09.11.2015
Format Blu-ray
Sjanger Dokumentar
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 1
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk
    Loading
    Loading