This website uses cookies to enhance your experience.

Matdispenser for Kjæledyr - SmartLife

Med denne smarte matdispenseren for kjæledyr kan du programmere akkurat når på dagen en viss mengde mat skal frigis (i porsjoner på ca. 10 ml). I tillegg til dette har du også mulighet til å mate kjæledyrene manuelt bortefra ved hjelp av appen på smarttelefonen. Du får full kontroll over tidspunktet
Price
kr 1 395,00 - kr 96,00 kr 1 299,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Med denne smarte matdispenseren for kjæledyr kan du programmere akkurat når på dagen en viss mengde mat skal frigis (i porsjoner på ca. 10 ml). I tillegg til dette har du også mulighet til å mate kjæledyrene manuelt bortefra ved hjelp av appen på smarttelefonen.
Du får full kontroll over tidspunktet og porsjonsstørrelsen for maten kjæledyrene dine får.

Det er slutt på forsinkede måltider for katten eller hunden din når du kommer sent hjem, og du trenger ikke lenger å be naboene om å mate kjæledyrene når du drar bort i helgen.

Denne automatiske kjæledyrmateren har en avtakbar matbeholder som kan romme opptil 3,7 liter tørrfôr. En sensor informerer deg med en indikatorlampe og et push-varsel på telefonen når beholderen er tom, slik at du vet at den må rengjøres og fylles på.

En annen sensor sjekker ved hver mating om det faktisk har kommet mat ut av dispenseren. Hvis beholderen er helt tom, sitter fast eller har veltet, får du en melding som forteller deg at det ikke er kommet ut mat.

Kjæledyrmateren drives ved hjelp av en 5 V, 1 A, USB-lader og en USB til mikro-USB-kabel. Hvis du vil sikre at kjæledyrene får mat ved et eventuelt strømbrudd, kan du legge til en powerbank (følger ikke med) for reservestrøm. Den opprettede matetidsplanen lagres i produktet, slik at kjæledyrene får mat på de angitte tidspunktene, selv uten Wi-Fi-tilkobling.

Features

• Mat kjæledyrene dine automatisk med angitt mengde på angitte tidspunkter
• Mat kjæledyrene dine med ønsket mengde uten å være hjemme
• Angi porsjonsstørrelser i trinn på ca. 10 ml
• Motta push-meldinger på telefonen når matbeholderen er i ferd med å gå tom
• Sensoren bekrefter at maten faktisk ble frigjort, og sender en push-melding hvis ikke (fastkilt, veltet eller tom)
• Mulighet for å koble til en powerbank for reservestrøm
Specifications
Item No. WIFIPET10CWT
Tema Katt
Merke Nedis
    Loading
    Loading