This website uses cookies to enhance your experience.

Fotballsokker For Junior Kipsta F500 - Gul

Ved å se middels ungdomsfotballspillere på banen, kunne våre lidenskapelige fotballdesignere bedre forstå viktigheten av støtte i en fotballsokk. Designteamene til Decathlon har laget F500-fotballsokkene med polyester- og elastan-tråd for å forhindre at sokken glir rundt leggen. Den har også en
Price
kr 79,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ved å se middels ungdomsfotballspillere på banen, kunne våre lidenskapelige fotballdesignere bedre forstå viktigheten av støtte i en fotballsokk.
Designteamene til Decathlon har laget F500-fotballsokkene med polyester- og elastan-tråd for å forhindre at sokken glir rundt leggen. Den har også en spesifikk strikk som er strammere rundt ankelen og vrist.

Varighet
Designteamene til Decathlon, som selv er lidenskapelige fotballspillere, vet at en fotballsokk må være slitesterk for å støtte skinnebenet under spilling, for ikke å snakke om å holde stand til egensindige pigger fra tid til annen.
Derfor valgte designteamene en polyester- og elastan-tråd slik at disse sokkene kan ta det de måtte ha på banen.

Design og farger
Fotballdesigneren skapte en moderne stil som er på topp med tynne ton-i-ton-striper.
Fordi fotballspillere vil spille med stil!'

F500-sokkene er tilgjengelige i ti farger for å matche alle antrekkene dine. De passer perfekt sammen med F500-shortsen og skjorten.

Garanti
2 år

Produktsammensetning
Sokker 98% polyamid, 2% elastan

Vedlikeholdsråd
Maskinvask - maks 40° - normal
Specifications
Item No. 8560700
Tema Fotballklær
Merke Kipsta
    Loading
    Loading