This website uses cookies to enhance your experience.

Fotballshorts For Junior Kipsta F500 - Grønn

Leter du etter lette, komfortable fotballshorts? Viralto barnas shorts er laget av et flytende, pustende stoff for å holde spillerne komfortable gjennom kampene. Elastisk linning og snøring sørger for at shortsen alltid holder seg på plass. aget av et syntetisk stoff som transporterer bort svette.
Price
kr 89,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Leter du etter lette, komfortable fotballshorts? Viralto barnas shorts er laget av et flytende, pustende stoff for å holde spillerne komfortable gjennom kampene.

Elastisk linning og snøring sørger for at shortsen alltid holder seg på plass.

aget av et syntetisk stoff som transporterer bort svette.

Ultralett og behagelig shorts. 68 g i størrelse 10 år.

Hurtigtørkende

Viralto-serien er tilgjengelig for menn, kvinner og barn.
Den er designet for både vanlig klubbbruk og individuell bruk, sammenkoblet stil med tekniske funksjoner. Viralto-kolleksjonen handler om å være komfortabel og allsidig, og la deg bevege deg fri.
Den er perfekt for fotballspillere med presise pasninger og flotte kontroller, eller rett og slett for alle som elsker det vakre spillet

Viralto Club-shortsen kommer i 9 flerårige klubbfarger - fra hvit til lilla, rød og grønn - som vil glede både klubber og fans av det klassiske fotballutseendet.
For individuelle spillere oppdateres Viralto Solo-samlingen jevnlig med søte, sofistikerte fargekombinasjoner og lys, dristig grafikk. Du kan matche dem med din Viralto-skjorte eller gå for en total kontrast. Det finnes et par shorts som passer alle! Enda en grunn til at du vil snu hodet på banen.

Fordi vi vet at ytelsen din på banen betyr alt for deg, har vi bevisst valgt stoffer som lar deg bevege deg med full frihet. Innholdet på 12 % elastan gir strekk, noe som hjelper når du løper og utfører de mest spektakulære trickskuddene. Så du har ingen unnskyldning for ikke å trille ut salver og sykkelspark!
Vevingen hjelper til med å kvitte seg med svette og tørker raskt for en lett følelse som er mer behagelig enn noen gang før.
Viralto: komfort i bevegelse.

Kipstadium i Tourcoing, Nord-Frankrike, er det globale design- og utviklingssenteret for alle Kipsta fotballprodukter. Klesdesignteamet er sammensatt av produktsjefer, ingeniører og plaggdesignere, som alle er ivrige fotballspillere, samt en sertifiseringsavdeling som kjører produkttester.
Denne hjemmelagde ekspertisen er strømmet inn i vår Viralto-kledningsserie for å gi deg en hel rekke flott teknologi til gode priser.

Garanti
2 år

Produktsammensetning
Hovedstoff 100 % polyester Elastisk bånd 88 % polyamid, 12 % elastan

LAGERRÅD
Ikke la den fuktige skjorten ligge i en lukket pose. Maskinvask (30°C) med vrangen ut. Lufttørke. Ikke stryk.

Vedlikeholdsråd
Maskinvask - 30° maks - normal
Specifications
Item No. 8558501
Tema Fotballklær
Merke Kipsta
    Loading
    Loading