This website uses cookies to enhance your experience.

Stem Nei (DVD)

Etter internasjonalt press går diktator Augusto Pinochet med på å avholde en folkeavstemning. Skal han bli sittende? Ja eller nei? Gael García Bernal (Motorsykkeldagbøkene, Elskede Kjøtere) spiller den unge, framgangsrike reklamemannen René som skal lage kampanjen for nei-sida. Ved hjelp av
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Etter internasjonalt press går diktator Augusto Pinochet med på å avholde en folkeavstemning. Skal han bli sittende? Ja eller nei?

Gael García Bernal (Motorsykkeldagbøkene, Elskede Kjøtere) spiller den unge, framgangsrike reklamemannen René som skal lage kampanjen for nei-sida. Ved hjelp av plakater, klistremerker og reklamefilmer på TV forsøker René og hans kolleger å påvirke det chilenske folk til å takke nei til flere år med Pinochet. Kan man felle et diktatur på samme måte som man selger brus og joggesko?

Kritikerroste Stem Nei er basert på virkelige hendelser, og for å fange tidskoloritten har regissør Pablo Larraín valgt å bruke en type TV-kamera som var vanlig på 1980-tallet. Overgangen mellom de dramatiserte sekvensene og arkivmaterialet blir dermed nærmest sømløs - og det som var opptakten til et viktig øyeblikk i chilensk historie får derfor et svært realistisk preg. Stem Nei ble nominert til Oscar for beste fremmedspråklige film. Den forteller om opptakten til et viktig øyeblikk i landets historie på skarpt, rørende og morsomt vis.

Skuespillere
Alfredo Casto, Antonia Zegers, Gael García Bernal, Nestor Cantillana
Specifications
Item No. Q-4099
Utgitt 2012
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15
Spilletid 2 t
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading