This website uses cookies to enhance your experience.

The Bum's Rush

Møt Fitz, Nellie og Shauy - tre gamle venner av det litt vindskeive slaget. De fordriver tiden på et lite sted i det skotske høylandet, og drømmer om legge det traurige og trøtte landsbylivet bak seg for godt. En dag, mens Fitz og Nelly er ute på jobb for å transportere et lik til det lokale
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Møt Fitz, Nellie og Shauy - tre gamle venner av det litt vindskeive slaget. De fordriver tiden på et lite sted i det skotske høylandet, og drømmer om legge det traurige og trøtte landsbylivet bak seg for godt.


En dag, mens Fitz og Nelly er ute på jobb for å transportere et lik til det lokale begravelsesbyrået, skjer det. Av alle ting finner de en gullklump i den avdødes hånd, og skjønner raskt at deres drøm kan bli til virkelighet.Men når både Nellies varebil, og gullet de har funnet, blir inndratt som erstatning av en rivaliserende transportsjåfør for skader de har påført bilen hans, må guttene sette opp en plan for å få tilbake deres enveisbillett ut av kjedsomheten. Planen viser seg å være risikabel og farlig, og gir dem en eneste sjanse til å redde seg selv.

Specifications
Item No. 7036982007105
Utgitt 2003
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 33 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading