This website uses cookies to enhance your experience.

The Call Of The Wild (DVD)

Et villmarkseventyr for hele familien, basert på Jack Londons klassiske roman "Når villdyret våkner" om hunden Bucks utrolige reise i Alaska. Kommer i både norsk og original tale. Buck lever et godt og behagelig liv i California, men hele hans tilværelse blir snudd på hodet da han plutselig blir
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Et villmarkseventyr for hele familien, basert på Jack Londons klassiske roman "Når villdyret våkner" om hunden Bucks utrolige reise i Alaska. Kommer i både norsk og original tale.

Buck lever et godt og behagelig liv i California, men hele hans tilværelse blir snudd på hodet da han plutselig blir tatt vekk fra sitt hjem og sendt til den eksotiske villmarken i Alaska under Gullfeberen på 1890-tallet. Buck opplever sitt livs største eventyr og finner til slutt sin plass i verden.

Med en blanding av live-action og anmiasjon bruker "Call of the Wild - Når villdyret våkner" banebrytende visuelle effekter og animasjonsteknologi for å bringe dyrene i filmen til live.

I filmen spiller Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford og Colin Woodell. Chris Sander (Dragetreneren) regisserer fra et manus skrevet av Michael Green (Mord på Orientekspressen).

Skuespillere
Harrison Ford, Dan Stevens, Karen Gillan, Wes Brown
Specifications
Item No. BXA3146999
Utgitt 2020
Format DVD
Sjanger Eventyr
Aldersgrense 9
Spilletid 1 t 35 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading