This website uses cookies to enhance your experience.

The Exorcist (DVD)

Når tenåringsjenten Regan MacNeil blir besatt av en ond tilstedeværelse, søker hennes mor hjelp fra to prester i håp om å redde datteren sin. Med: Ellen Burstyn, Max von Sydow, Linda Blair. Regissør William Friedkin og produsent og manusforfatter William Peter Blatty har på nytt grepet fatt i
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Når tenåringsjenten Regan MacNeil blir besatt av en ond tilstedeværelse, søker hennes mor hjelp fra to prester i håp om å redde datteren sin. Med: Ellen Burstyn, Max von Sydow, Linda Blair.

Regissør William Friedkin og produsent og manusforfatter William Peter Blatty har på nytt grepet fatt i klassikeren «Exorsisten». De har satt inn 11 minutter med scener og bilder som ble fjernet i forkant av premieren i 1973. Originalnegativene er digitalt restaurert og lyden remikset. Resultatet er en opplevelse som er mer gripende enn noensinne. For første gang kan du se scener som forsterker inntrykket av skuespillerinnsatsen til Linda Blair, Ellen Burstyn, Jason Miller, Max von Sydow og Lee J. Cobb. De inkluderer en «nervelidelse» diagnose, en utvidelse av Father Merrins ankomst før ritualet, prestelig tvil i forkant av ritualet, en epilog mellom Løyntnant Kinderman og Father Dyer og mest bemerkelsesverdig, Regans uhyggelige nedgang i en trapp.

Skuespillere
Ellen Burstyn, Jason Miller, Lee J. Cobb, Linda Blair, Max Von Sydow
Specifications
Item No. 1000166114
Utgitt 1973
Format DVD
Sjanger Skrekkfilm
Aldersgrense 15
Spilletid 2 t 7 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading