This website uses cookies to enhance your experience.

The Happening (DVD)

En helt vanlig dag og uten noe forvarsel skjer det Fra regissør M. Night Shyamalan (Den sjette sansen, Signs) kommer nå en thriller om en familie på flukt fra uforklarlige hendelser som truer det mest menneskelige instinktet: overlevelse! Det hele starter uten noe forvarsel, og ser ut til å komme
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
En helt vanlig dag og uten noe forvarsel skjer det Fra regissør M. Night Shyamalan (Den sjette sansen, Signs) kommer nå en thriller om en familie på flukt fra uforklarlige hendelser som truer det mest menneskelige instinktet: overlevelse!


Det hele starter uten noe forvarsel, og ser ut til å komme fra ingensteds. I løpet av minutter begynner merkelige dødsfall å inntreffe i store amerikanske byer. Dødsfall som motstrider all fornuft, og som virker fullstendig meningsløse. Hva er det som forårsaker denne plutselige endringen i menneskelig atferd? Er det terrorisme, et eksperiment som har gått galt, et kjemisk våpen eller et virus ute av kontroll? Det ser ut til å smitte via luften, via vann men hvordan?


 

Specifications
Item No. FPHE-90137915
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 31 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading