This website uses cookies to enhance your experience.

The Interview

James Franco og Seth Rogen spiller hovedrollene i denne mye omtalte komedien der en talkshowvert og hans produsent roter seg inn i et internasjonalt attentat på Nord-Koreas statsleder, Kim Jong-un. Dave Skylark (Franco) er den selvgode, men ikke spesielt intelligente verten for det tabloide
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
James Franco og Seth Rogen spiller hovedrollene i denne mye omtalte komedien der en talkshowvert og hans produsent roter seg inn i et internasjonalt attentat på Nord-Koreas statsleder, Kim Jong-un.


Dave Skylark (Franco) er den selvgode, men ikke spesielt intelligente verten for det tabloide talkshowet "Skylark Tonight". Sammen med produsentkompisen Aaaron Rapoport (Rogen) serverer han USA historiene få andre gidder å røre. En dag får de sitt livs scoop i fanget når det viser seg at Nord-Koreas diktator Kim Jong-un er en stor fan av showet - og vil la seg intervjue av Dave. Men idet radarparet gjør seg klare til avreise, blir de oppsøkt av CIA som ønsker at Dave og Aaaron skal likvidere Kim Jong-un. Det CIA ikke vet, er at de trolig har valgt de to desidert dårligst kvalifiserte karene i landet til å gjøre jobben.
Specifications
Item No. 52GSD6234681
Utgitt 15.06.2015
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 52 minutter
    Loading
    Loading