This website uses cookies to enhance your experience.

The Newsroom - Sesong 2 (Blu-.ray)

Aaron Sorkin, kjent for blant annet The Social Network og Presidenten, leverer med The Newsroom en kløktig og underholdende HBO-serie. Vi blir med bak kulissene i et av USAs mest sette nyhetsprogrammer, sendt på det fiktive ACN Network. Handlingen kretser rundt livene - både foran og bak kamera -
Price
kr 199,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Aaron Sorkin, kjent for blant annet The Social Network og Presidenten, leverer med The Newsroom en kløktig og underholdende HBO-serie.

Vi blir med bak kulissene i et av USAs mest sette nyhetsprogrammer, sendt på det fiktive ACN Network. Handlingen kretser rundt livene - både foran og bak kamera - til det skarpe nyhetsankeret (Jeff Daniels), den nye sjefsprodusenten (Emily Mortimer), de ansatte i redaksjonen (John Gallagher, Jr., Alison Pill, Thomas Sadoski, Olivia Munn, Dev Patel m.fl.) og sjefen for nyhetsavdelingen (Sam Waterston).

Etter en begivenhetsrik første dag sammen, der hovedhistorien var at en oljerigg hadde eksplodert i Mexicogolfen, tar teamet på seg en idealistisk, patriotisk (og muligens noe urealistisk) oppgave: Å levere nyhetene på nyhetenes premisser - uten å la seg stoppe av kanaleierne, kommersielle hensyn eller sine egne personlige forviklinger.

Skuespillere
Alison Pill, Dev Patel, Emily Mortimer, Jeff Daniels, John Gallagher Jr., Margaret Judson, Olivia Munn
Specifications
Item No. 1000392852
Utgitt 2012
Format Blu-ray
Sjanger TV-serier
Aldersgrense 15
Antall disker 4
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading