This website uses cookies to enhance your experience.

Trond Helge Johnsen - Under Huden (Vinyl)

Trond Helge Johnsen er artisten som har noe ekte å fortelle oss. Historien om Trond Helge Johnsen er både forunderlig og sterk. Han blir betegnet som et løvetannbarn, en survivor som spirer gjennom asfalt og likevel blomstrer tross vanskelige oppvekstforhold på barnehjem, og problemer senere i
Price
kr 249,00 - kr 29,88 kr 219,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Trond Helge Johnsen er artisten som har noe ekte å fortelle oss. Historien om Trond Helge Johnsen er både forunderlig og sterk. Han blir betegnet som et løvetannbarn, en survivor som spirer gjennom asfalt og likevel blomstrer tross vanskelige oppvekstforhold på barnehjem, og problemer senere i livet.

Men det var før det. Trond Helge er i dag en etablert sanger som blir hyllet av fremstående norske kolleger som omtaler han som en fantastisk formidler - en artist de tror på, utrustet med en gudbenådet stemme. Trond Helge er mann for å gripe det norske publikum med sin sterke historie. I april i fjor debutererte han med singelen «En rastløs sjel», og fulgte opp med duetten ""Morgentroll"" i sommer sammen med Henning Kvitnes.
Specifications
Item No. OF161LP
Utgitt 2020
Format LP
Sjanger Rock
    Loading
    Loading