This website uses cookies to enhance your experience.

Warner Crime Series: Afterlife - Series 2 (DVD)

I denne TV -serien oppsøker vi de dødes verden for å få svar på spørsmål fra de levende. Resultatet får blodet til å fryse i venene. I det første fryktelige og følelsesladede klimakset i den første sesongen kollapset Alison og var nær døden. Det skjedde under en økt da hun ble tatt inn av ånden til
Price
kr 199,00 - kr 150,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I denne TV -serien oppsøker vi de dødes verden for å få svar på spørsmål fra de levende. Resultatet får blodet til å fryse i venene.

I det første fryktelige og følelsesladede klimakset i den første sesongen kollapset Alison og var nær døden. Det skjedde under en økt da hun ble tatt inn av ånden til Roberts døde sønn. Selv om hun er på god vei til bedring, må hun en gang for alle innse at åndene hun har sett siden barndommen, aldri vil la henne være i fred. Men de døde skal ikke få diktere Alisons eksistens, hun bestemmer seg for at hennes evne vil være nyttig i dette livet, for de levende.

Robert, derimot, føler seg ikke like rolig i det hele tatt, livet hans er et enkelt kaos. Tidligere var han en overbevist skeptiker når det gjelder åndelivet, men har nå blitt tvunget til å revurdere sine synspunkter på grunn av sine erfaringer under økten. Han sliter med å få noen rett side av livet. Så blir Alison revet fra sin nye, sikre eksistens av en ny, skremmende tilstedeværelse som begynner å hjemsøke henne. For første gang i livet møter Alison en ånd fra sin egen fortid. Hun må tørre å møte spøkelset, ellers blir hun gal.
Specifications
Item No. 5051895060131
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 15 år
Antall disker 4
Spilletid 370 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading