This website uses cookies to enhance your experience.

Welcome To New York (DVD)

Sjefen for Det internasjonale pengefondet begår et seksuelt overgrep og må svare for anklagene. Navnet er endret til Mr. Deveraux, men det hersker liten tvil om at dette er historien om Dominique Strauss-Kahn og hans famøse eskapader i 2011. Navnet er endret til Mr. Deveraux, men det hersker liten
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Sjefen for Det internasjonale pengefondet begår et seksuelt overgrep og må svare for anklagene. Navnet er endret til Mr. Deveraux, men det hersker liten tvil om at dette er historien om Dominique Strauss-Kahn og hans famøse eskapader i 2011.


Navnet er endret til Mr. Deveraux, men det hersker liten tvil om at dette er historien om Dominique Strauss-Kahn og hans famøse eskapader i 2011.Den notoriske provokatøren Abel Ferrara kretser igjen rundt temaer som avhengighet og maktmisbruk. Med dvelende tagninger av voldsom sex, ydmykende fengslingsprosesser og utmattende krangler, leverer Ferrara sin mest diskutable film siden Bad Lieutenant. Hjulpet av et lydspor som sparer på musikken og løfter frem knurringen til det seksuelt umettelige rovdyret Deveraux, gjør Gérard Depardieu en urovekkende rolletolkning hvor han oppleves like fysisk avkledd som emosjonelt naken.

Specifications
Item No. AWE0601NDVD
Utgitt 23.02.2015
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading