This website uses cookies to enhance your experience.

World War Z (Blu-ray)

Når en zombie-epidemi bryter ut og sprer seg lynraskt gjennom verdens befolkning, får FN-observatøren Gerry Lane (Brad Pitt) i oppdrag å finne ut hva som forårsaket det første utbruddet. I et intenst kappløp med tiden må han reise fra kontinent til kontinent på jakt etter svaret, mens det ennå
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Når en zombie-epidemi bryter ut og sprer seg lynraskt gjennom verdens befolkning, får FN-observatøren Gerry Lane (Brad Pitt) i oppdrag å finne ut hva som forårsaket det første utbruddet. I et intenst kappløp med tiden må han reise fra kontinent til kontinent på jakt etter svaret, mens det ennå finnes håp for menneskeheten. Hver eneste folkegruppe, hvert våpen og hver armé må forenes - for det eneste håpet om overlevelse er å kjempe tilbake.

Den intense actionthrilleren World War Z er basert på den bestselgende romanen med samme navn av Max Brooks. I tillegg til Brad Pitt møter vi solide skuespillere som Mireille Enos, James Badge Dale, Matthew Fox og David Morse. Filmen er regissert av Marc Forster (Monster's Ball, Drageløperen, James Bond - Quantum Of Solace).

Skuespillere
Brad Pitt, Daniella Kertesz, David Morse, James Badge Dale, Matthew Fox, Mireille Enos, Peter Capaldi, Ruth Negga
Specifications
Item No. NO1314298
Utgitt 2013
Format Blu-ray
Sjanger Action
Aldersgrense 15
Spilletid 1 t 56 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading