This website uses cookies to enhance your experience.

ZAO Soft Touch Lipstick 436 Red Purple

Økologisk matt leppestift i rødlilla. Soft Touch Lipstick har en intens matt finish. Den er lett å påføre takket være den myke og behagelige teksturen. Ønsker du mer fukt, bruk en lipnalm først. Leppene blir perfekt tegnet og leppestiften gir full dekkevne. Her er en leppestift som oppfyller
Price
kr 259,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Økologisk matt leppestift i rødlilla.

Soft Touch Lipstick har en intens matt finish. Den er lett å påføre takket være den myke og behagelige teksturen. Ønsker du mer fukt, bruk en lipnalm først. Leppene blir perfekt tegnet og leppestiften gir full dekkevne.

Her er en leppestift som oppfyller behovene til de som både vil ha et fargerikt smil og pleie til leppene. Påfør over en lipbalm eller direkte på leppene. For å tegne munnen perfekt, starter i sentrum og tegn ut mot sidene. Bruk en leppepensel for mer presisjon, tegne omrisset først og avslutte med hjertet av leppene. For ekstra glans, påfør et snev av lipgloss på midten av leppene. Regelmessig bruk bidrar til å fornye og gjenopprette leppenes fylde.

ZAOs skjønnhetstips: Hvis du ønsker å oppnå en sofistikert og langvarig leppemakeup hele dagen (og natten), følge disse tre trinnene: Bruk en leppepensel og påfør først leppestiften langs omrisset av leppene ved å lage en tynn linje. Dette fremhever og gir fylde til leppene dine. Påfør deretter lipbalm. Avslutt ved å påføre leppestift med en pensel for et perfekt resultat.

Velegnet for alle hudtyper. Spesielt tilpasset sensitiv hud.

Med tradisjonelt håndverk kombinert med moderne design utstråler bambusbeholderen raffinement og originalitet. Som en juvel er den beskyttet av en bomullspose. Denne sofistikerte presentasjonen sammen med det vakre innholdet gjør ZAO produktet til den perfekte gave.

FOKUS PÅ UTVALGTE INGREDIENSER

Sheasmør (Butyrospermum parkii smørekstrakt): Fuktighetsgivende og mykgjørende. Sheasmør er et spiselig stoff som er hentet fra frukten av sheatreet, et tre som vokser i de skogkledde savannene i Vest-Afrika. Sheasmørekstrakt fukter huden og beskytter den mot uttørking og UV-stråler. Det er mykgjørende og bidrar til oppmykning av vev og etterlater huden myk og glatt. Sheasmør virker også helende på såre lepper.

Crambe abyssinica frøolje (crambe abyssinica seed oil): Fuktighetsgivende egenskaper.

Økologisk castorolje (Ricinus communis (castor) seed oil*: Fuktighetsgivende. Trykket inne i hjulfrøene produserer triglyserider som er verdifull for deres plastiserende og filmdannende egenskaper. Castorolje er et svært rikt stoff (en av de rikeste fettsyrene) som penetrerer huden raskt samtidig som det gir næring og fuktighet uten å etterlate en fet følelse, men snarere en silkeaktig en. Det bidrar til å redusere synligheten av brune flekker på huden. Det er en "skjønnhetsolje" som i uminnelige tider har blitt brukt hyppig i Karibia og Afrika.

Økologisk carnauba wax (Coperniciacerifera): Beskytter huden. Denne voksen kommer fra en palme som vokser nord i Brasil. Voksen opptrer på huden slik den gjør på palmen, den beskytter mot ytre påvirkninger.

Ingredienser (INCI) : RICINUS COMMUNIS SEED OIL (RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL)*, SILICA, SORBITOL/SEBACIC ACID COPOLYMER BEHENATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, UNDECANE, MICA, COPERNICIA CERIFERA CERA (COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX)*, TRIDECANE, CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL PHYTOSTEROL ESTERS, PARFUM (FRAGRANCE), BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER)*, CANDELILLA CERA (EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX), TOCOPHEROL, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER, PHYLLOSTACHIS BAMBUSOIDES RHIZOME EXTRACT*, CI 77820 (SILVER), MAY CONTAIN +/-: CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE). * ingredienser fra økologisk landbruk.

100% av ingrediensene er av naturlig opprinnelse.
28% av ingrediensene kommer fra økologisk landbruk.

Sertifisering: Ecocert sertifisert.

100% naturlig, økologisk sertifisert, Ecocert, Cosmébio, Cruelty free. Vegansk!

Micaen i ZAO makeup er ikke fra barnearbeid.

Ikke testet på dyr (verken ingredienser eller det ferdige produkt).

Ingredienser av animalsk opprinnelse : Ingen.

Innhold : 3,5 ml

Refillbar: Ja
Specifications
Item No. 101436
Tema Leppestift
Merke ZAO
Se alt av Green Spirit
    Loading
    Loading