Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Karate Kid (1984) (4K Ultra HD + Blu-ray)

80-tallsklassikeren Karate Kid er et spennende ungdomsdrama om kampsport, romantikk, motgang og ære, med Ralph Macchio og Oscar-nominerte Pat Morita i hovedrollene. Filmen er regissert av John Guilbert Avildsen (Rocky). Farløse Daniel har flyttet til Los Angeles fra østkysten, og står nå overfor den
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
80-tallsklassikeren Karate Kid er et spennende ungdomsdrama om kampsport, romantikk, motgang og ære, med Ralph Macchio og Oscar-nominerte Pat Morita i hovedrollene. Filmen er regissert av John Guilbert Avildsen (Rocky).


Farløse Daniel har flyttet til Los Angeles fra østkysten, og står nå overfor den nesten umulige oppgaven med å finne nye venner. Men når han blir offer for den hensynsløse mobbingen til en brutal gruppe karateelever kalt Cobraene, oppstår det vennskap mellom Daniel og Ali - ekskjæresten til Cobraenes leder. Daniel vil gjøre alt for å kunne slå tilbake mot bøllene og imponere sin nye venninne, men er nervøs for en direkte konfrontasjon med den farlige banden. Når han oppdager at altmuligmannen Miyagi er en mester i kampkunst, ber Daniel ham derfor om å bli undervist i karate. Under Miyagis kyndige instruksjon utvikler Daniel ikke bare sine fysiske evner, men også den nødvendige selvtilliten for å kunne overkomme oddsene han har mot seg.

Spesifikasjoner
Varenr. 52GSU3100610
Utgitt 06.05.2019
Format 4K Ultra HD + Blu-ray
Sjanger Action
Aldersgrense 12
Antall disker 2
Spilletid 2 t 7 min
Undertekst Norsk
Se alt av Karate Kid
    Laster
    Laster